Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Over goedkope gaming laptops
Laptops zijn niet de beste computers voor gaming . Echter , als je wilt om je games op de weg , zijn er manieren om een laptop te krijgen met de macht om grafisch intensieve games draaien . Als je winkel rond en producten en opties te vergelijken , zal je krijgen wat je nodig hebt zonder al te veel offers . Functies

Er zijn verschillende manieren om een ​​goedkope gaming laptop te krijgen. Een daarvan is om een gebruikte of gereviseerde laptop kopen met de functies die u wilt . Een ander idee is om het model van vorig jaar te krijgen of vinden van een laptop op een overstock winkel of website . Zorg ervoor om te controleren of kortingen , terwijl je winkelen . Vergelijken met de kenmerken van de verschillende modellen om te zien welke de meeste kracht voor de laagste prijs biedt . Gaming laptops hebben een minimum van 1 gigabyte ( GB ) aan geheugen . Echter , zullen 3 of 4 GB bieden meer optimale prestaties voor grafisch-intensieve games. De CPU van een gaming laptop moet minstens 2 gigahertz ( GHz ) van rekenkracht .
Functie

Gaming laptops
moet vier basiscomponenten om goed te functioneren . Dit zijn een snelle centrale verwerkingseenheid ( CPU ) , veel random access memory ( RAM ) , een draadloze kaart , een snelle grafische verwerkingseenheid ( GPU ) met zijn eigen geheugen en een fatsoenlijke geluidskaart . Bij voorkeur zou het een groot scherm , een joystick en luidsprekers of koptelefoons , maar deze zijn niet zo essentieel. Een gaming laptop heeft een cd /dvd- drive om spellen te draaien op schijven . Het zal ook een harde schijf met ongeveer 200 GB aan opslagruimte om essentiële gaming bestanden op te slaan nodig hebben .
Soorten

Multi - core processors
presteren dan single-core processoren , zelfs wanneer de single-core is sneller . Quad - core processors zullen de best mogelijke gaming prestaties te produceren . Selecteer double data rate synchronous dynamic RAM ( DDR SDRAM ) in plaats van enkel tarief RAM , omdat dit aanzienlijk verhogen van de snelheid van het geheugen van uw computer . DDR2 en DDR3 SDRAM zal nog meer geheugenbandbreedte dan gewone DDR SDRAM te creëren , het verhogen van de responsiviteit van uw gaming systeem .
Voordelen

Gaming laptops
zijn draagbaar . Zij zal je bevrijden van vast te zitten aan gaming op een specifieke locatie . Als u genieten van het spelen van games weg van huis , zal een goedkope , goed geoptimaliseerde laptop uw game- ervaring te verbeteren . Een multi - core processor , 4 gigabyte ( GB ) RAM-geheugen en een GPU met 512 MB ​​geheugen biedt de meeste voordelen voor de computer gamers . Alle andere accessoires moeten zijn relatief goedkoop , draagbaar en licht van gewicht .
Overwegingen

Laptops
zijn moeilijker te upgraden dan desktop computers . Als u besluit om een goedkope computer en upgrade , kunnen er ernstige problemen ondervindt als gevolg van het doen van het werk zelf . Het is misschien niet de moeite waard de tijd en energie die je in het project gezet . Als je technisch onderlegde en je werk op de laptop computers met succes in het verleden hebt gedaan , kunt u in staat om te slagen in het creëren van je eigen gaming laptop . Echter , kunnen de meeste goedkope laptops niet accepteren graphics of geluid upgrades , zodat u kan uw computer te bouwen van de grond af . Gebruikte laptops lijkt misschien een koopje , maar een aantal van hen kan zijn in slechte staat . Er mag geen enkele manier om een ​​gebruikte laptop terug naar de verkoper. Altijd proefrit een gebruikte laptop voordat je koopt . Bij twijfel, een bezoek aan een professionele gebruikte computer winkel die computers vernieuwt en biedt een garantie.

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba Satellite Specs 
·Hoe maak je een ingebouwde mic…
·Waarom zijn laptops Good 
·Hoe de CMOS-batterij verwijder…
·Hoe maak je een D610 Format 
·Hoe maak je een 7320GZ Demonte…
·Hoe te Compaq F763NR Notebooks…
·Mijn Dell laptop laadt niet op…
·Hoe schakel ik mijn draadloze …
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Goedkope alternatieven voor de iPad 
Hoe je Custom Build a Gaming Workstation…
Over SLI videokaart Technologie 
Hoe de beste Gaming grafische kaart Kies…
Hoe te lokaliseren Video Card gegevens o…
Over de videokaart in een Mac Mini 
Informatie over de ATI Radeon HD 4870 vi…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik meer geheugen op een computer…
·Hoe maak je een RC Laser Pointer 
·Hoe te Optioneel Media Updates Verwijder…
·Hoe je foto's scannen naar een computer 
·Hoe maak je een USB-toetsenbord inschake…
·Hoe te converteren FAT32 naar NTFS een e…
·AC naar USB Adapter 
·Instructies over Boeken lezen met een Ki…
·Intel 945 GM Express 128Mb Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com