Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Dell Inspiron Moederbord Dat is niet werken
Problemen Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om uw Dell Inspiron moederbord testen . Problemen oplossen van het probleem zal u helpen een meer educated guess over de vraag of het echt een moederbord probleem of een ander hardware probleem . Voordat u iets anders doet , moet u controleren op de eenvoudigste en meest voor de hand liggende oplossing , want dit is meestal de makkelijkste probleem op te lossen en de een die vaak wordt over het hoofd gezien . Wat je nodig hebt
Elektrische tape
Voltage meter
Nieuwe netsnoer
Extern beeldscherm
Set precisie schroevendraaiers
Ontsmettingsalcohol
Lint gratis stolsel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer de voedingskabel voor alle problemen die het zou kunnen hebben . Zorg ervoor dat er geen sneden of inkepingen in de kabel en dat het goed is aangesloten op het stopcontact en goed aangesloten op de laptop . Dit zou de reden waarom uw laptop wordt niet opgeladen of zet het eventueel langer zijn . Tape sneden of inkepingen met isolatietape om kortsluiting te voorkomen . Kopen van 2

Druk op de startknop en zorgvuldig kijken naar de led verlichting aan de voorzijde . Als geen van de led lampjes aan gaan, zet u de computer netsnoer , of test je huidige netsnoer met een voltmeter . Steek de voltmeter pinnen in de stekker die wordt aangesloten op de computer en neem een digitale aflezing . Controleer deze lezing tegen de spanning , versterkers en Ohm dat de kabel zou moeten hebben . Dit zal zijn op het etiket van het netsnoer . Als u het snoer vervangen en de Dell doet steeds niet wordt ingeschakeld , dan is het probleem het moederbord en je moet ofwel vervanging van de DC-aansluiting of het hele moederbord .
3

Controleer uw videokaart en de monitor , als de Dell Inspiron led verlichting in te schakelen. Luister naar de computer te piepen geluiden die een slechte videokaart kunnen wijzen . Sluit een extern beeldscherm op de video -poort op de laptop als je niet piepen geluiden horen . Dit is een indicatie dat het een scherm , of tegenlicht probleem . Als u video met een extern beeldscherm hebt , koppelt u de externe monitor en de beker uw handen en kijk zo dicht als je kunt in de laptop monitor . U wilt wat licht van het scherm detecteert . Als er een zwak licht , u waarschijnlijk alleen nodig om de verlichting te veranderen om video te herstellen .
4

Herstart de computer en luister naar de machine . Luister voor zeven terugkerende korte pieptonen als de computer wordt opgestart . Dit duidt een RAM probleem . Als dit het geval is , verwijdert u het netsnoer en de batterij uit de laptop . Verwijder de RAM schroef vanaf de onderzijde van de laptop . Duw de sleuf hendels iets naar buiten zodat de RAM naar buiten komt in een hoek van 45 graden . Veeg het RAM met een schone doek gedrenkt in alcohol . Proberen om RAM -geheugen te verplaatsen naar een ander slot . Als het dan nog niet werkt , moet u het RAM-geheugen vervangen door een andere module .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te houden mijn laptop uit …
·Hoe uit elkaar te halen een To…
·Hoe verander ik de schermgroot…
·Toshiba L20 Specs 
·Hoe een HP Pavilion Test 
·HP Compaq Presario C500 laptop…
·Hoe te TouchPad -instellingen …
·How to Set Up Wireless Compaq …
·Wat Chipset Is in een ThinkPad…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Dell Inspiron 1525 ventilator werkt niet…
·Hoe te Refill een Epson R200 
·Hoe te Kensington Port Sloten Disable 
·Hoe te berekenen FLOPS 
·Hoe het opzetten van de HP DeskJet 3740 
·Hoe het opzetten van een Bluetooth Remot…
·Hoe maak ik Demonteer een Linksys WRE 54…
·Dell D830 System Specs 
·Wat is de Slideswitch in een Dell Inspir…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com