Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De Mac Air 1.4 Vs . de 1.6
Het grote verschil tussen de 2010 en 2011 -versies van lichtgewicht laptop van Apple is in die cijfers in verband met de namen : een sprong van processor fietsen op 1,4-1,6 GHz . De verandering in de snelheid van de processor gevraagd Macworld tijdschrift aan woorden als " perfectie " en " zoom " op weg naar een vijf - muis waardering te gebruiken . Prestaties

Macworld
lab tests vond de stijging van de snelheid van de processor vertaald in snellere prestaties , althans in applicaties die zijn ontworpen om te profiteren . Op de standaard batterij van het prestatieonderzoek , inclusief de verwerking en opslag van de taken van het tijdschrift , de 1.6 eindigde 1,7 keer zo snel als de 1.4 . Graphics processing leek iets trager totdat , op voordracht van de technici van Apple , de redactie geprobeerd een spel uitgebracht slechts enkele weken voordat de nieuwe Air machines . De verbetering was niet zo opzienbarend als in de andere taken , maar was inderdaad beter dan de 1.4 .
Hardware

De basis uitstraling van de nieuwe MacBook Air blijft het dezelfde . De laptop zorgt voor een enigszins ingeklemd vorm , de bredere scharnierrand ruimte geven voor een paar USB-poorten en een koptelefoonaansluiting . Echter , de laptop komt nog steeds zonder een disc drive . Het toetsenbord op de 2011 modellen is verlicht , want het is op de MacBook Pro's .
Thunderbolt

ander groot verschil , de nieuwe Thunderbolt-poort , was geen ' t heel actief een maand na de release van de nieuwe MacBook Airs . Het kon doen wat de 2010 modellen ' Mini Display Ports heeft --- aansluiten op een groter scherm met andere connectoren --- en Apple heeft gebracht de eerste van een lijn van zeer capabele schermen . Apple beloofde nog meer met zijn nieuwste model : twee kanalen bij 10 Gbps , vier keer de totale overslag van zelfs USB 3.0
Lion OS

De invoering van het . nieuwe MacBook Airs viel samen met de volgende stap vooruit in OS X , Lion . De nieuwe machines niet draaien onder oudere besturingssystemen of ondersteuning applicaties ontwikkeld voor deze systemen . Een van de kenmerken van Lion is een vermogen om te herstellen , via het internet , uit katastrofisch falen van de hoofdaandrijving .

Previous: Next:
  laptops
·Mijn laptop loopt vast bij ops…
·Wat maakt een goede laptop ? 
·Hoe de achterklep op een Compa…
·Laptop ventilator verwijderen …
·Hoe Laptop Sloten werken? 
·Satellite A215 S5818 Specifica…
·Toshiba Satellite Laptop Compu…
·Hoe Dell Laptop Interne Speake…
·Hoe te Boot Order Verandering …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Fan wijzigen op een lapt…
·Wat is de juiste manier om een cd Clean 
·Hoe de muis wijzigen Van een PS2 naar ee…
·Belang van Processing Cores 
·Soorten Compact Flash Cards 
·Hoe je meerdere Macs synchroniseren zond…
·Installatie voor een Brother 465CN 
·Hoe maak je een 1TB Iomega HDD opnieuw i…
·Hoe je problemen met USB Wireless Adapte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com