Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Soorten Compact Flash Cards
Compact Flash -kaarten , die zijn draagbare opslagmedia , werden in 1994 door SanDisk geïntroduceerd als alternatief voor harde schijven voor laptops en consumentenelektronica netwerkapparaten . De kaarten hebben verschillende fysieke types , en de kaart specificaties zijn veranderd door de jaren heen als de oorspronkelijke technologie werd continu aangepast aan nieuwe functies en capaciteiten omvatten . De huidige specificatie voor Compact Flash-kaarten is CF 5.0 . CF Type I

CF Type I kaart verschilt van de andere voornamelijk in grootte . De CF Type I is 1,7 cm lang en 1,4 cm breed en 0,13 cm dik . CF Type I en Type II kaarten beide gebruik maken van dezelfde 50 - pins interface . Een Type I kaart past in een Type II- kaartslot , maar de type II -kaart past niet in een Type I -slot . Dit liet achterwaartse compatibiliteit voor gebruikers met een CF Type I kaarten kopen laptops en computers uitgerust met de nieuwere CF Type II -kaartsleuf . De meerderheid van de Compact Flash- kaarten op de markt zijn CF Type I -kaarten .
CF Type 2

De CF Type II -kaart is 1,7 cm lang en 1,4 cm breed 0.13 inch dik . Zowel de CF Type I en Type II -kaart ondersteuning voor twee voltages , 3.3v en 5v . Fabrikanten kunnen ofwel spanning specificatie in beide type kaart gebruikt . De meeste van de CF- kaarten op de markt zijn CF Type I , hoewel een paar CF Type II kaarten zijn nog steeds gefabriceerd meeste van deze zijn micro - drives , die zijn miniatuur harde schijven .
CF Type I /O

CF Type I /O-kaart kan een Type I of Type II Compact Flash kaart en maakt de toevoeging van diverse andere functionele inrichtingen die de opslagfunctie zijn . Deze kunnen bestaan ​​uit Wi - Fi-netwerken , Ethernet netwerkinterface , draadloze Bluetooth , USB-poorten , laserscanners en anderen . De meerderheid van de CF Type I /O-kaarten zijn gebaseerd op de technologie die de CF Type I kaart gebruikt . Deze CF-kaarten maken gebruik van dezelfde spanning en normen interface als de Type I en Type II kaarten .
CF 5.0 Kenmerken en specificaties

De CF- specificatie is de huidige stand van de kunst voor Compact Flash-technologie . De meest recente specificatie is de CF 5.0 , die verschillende functies aan de CF 4.1 -specificatie en is gebaseerd op de Parallel ATA ( PATA ) interface. Dit voegt sterk toegenomen opslagcapaciteit en snelheid om geheugenfunctie . Capaciteiten van meer dan 137 GB is nu mogelijk met een efficiëntere overdracht van gegevens van maximaal 32 GB per overschrijving versus 128 MB voor de vorige specificatie . De nieuwe specificatie voegt ook 48 - bits adressering geheugen , waardoor een grotere capaciteit en de efficiëntie van . De nieuwe specificaties zijn van toepassing op alle Compact Flash kaart types in ontwikkeling .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe een HP Pavilion dv2000 Rei…
·Hoe kan ik programmeren 8088 M…
·Hoe te installeren CD Branders…
·Hoe weet ik of mijn DVD schrij…
·Hoe een beschadigd Digital Pic…
·Hoe kan ik Speed ​​Up Transfer…
·Hoe maak je een Micro SD HC Fo…
·Hoe kan ik opmaken van een PRO…
·Hoe maak je een SanDisk MicroM…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe de Logitech QuickCam Pro 9000 Webcam…
·Instructies voor hoe te Refill een HP 22…
·Mijn iPad Zal niet Come On 
·HP Pavilion Notebook N3210 Specs 
·Waarom is mijn Mini Netbook Niet opladen…
·Hoe je het geheugen van een A135 Satelli…
·Hoe maak je een PC draad aan een telefoo…
·Hoe te RCA Type Audio Video converteren …
·Kan ik als vervanging Mijn 1Gb Desktop g…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com