Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik programmeren 8088 Microprocessors
? Als de microprocessor gebruikt in de eerste IBM Personal Computer , de 8088 is een van de meest bekende processoren in de geschiedenis van computers . De 8088 microprocessor heeft een klassieke architectuur die nog steeds wordt gebruikt voor informatica studenten te onderwijzen . Ongeacht welke programmeertaal waarin u werkt , de tijd nemen voor de planning , testen en debuggen zal helpen zorgen voor succes bij het programmeren van de 8088 microprocessor . Wat je nodig hebt
8088 microprocessorhardware systeemontwikkeling
8088 microprocessor softwareontwikkeltools
Toon Meer Aanwijzingen

Lijst functies van het programma 1 . Voordat u begint met het schrijven van code , een lijst van de functies van uw programma zal moeten uitvoeren . Breek je functies beneden in hun meest elementaire sub - functies . Kopen van 2

Schrijf een code module voor elke functie of sub - functie . Met behulp van een teksteditor , zoals Kladblok , of de code - editing -functie van uw ontwikkelomgeving , schrijf een softwarecode module voor elke functie of sub - functie . Volg uw lijst van functies en sub- functies om ervoor te zorgen dat u alle functies in uw lijst hebben gedekt .
3

Maak afbeelding een machinetaal . Met behulp van uw software development tool , zoals een compiler of assembler , genereren een beeld taal machine uitvoerbare uit uw broncode .
4

Laad afbeelding van de machine taal in het geheugen . Volg de aanwijzingen van uw softwareontwikkeling fabrikant van milieu of computer board fabrikant .

Test afzonderlijke functies 5 . Maak een testprogramma voor elk van uw functies , zodat u ze afzonderlijk te testen . Door het testen van uw functies individueel , zult u beter in staat om uw programma te debuggen . Dit type test is bekend als unit testing . Als u tijdens de unit testen geen problemen opmerkt , ga terug en herziening van de code voor de functie -module in kwestie.
6

Integreer functies in een programma . Als je eenmaal hebt getest elk van uw programma functies , zet de functies samen ( of integreren ) in een enkel programma . Bouw een nieuwe executable beeld van uw ingevulde programma en plaats hem in het geheugen .

Test 7 het integrale programma . Zodra uw programma is geïntegreerd en in het geheugen geladen , kunt u beginnen om uw programma te testen als geheel . Dit staat bekend als integratie testen . Als er problemen optreden tijdens de integratie testen , ga terug en herzien van uw broncode om het probleem aan te pakken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat zijn de voordelen van 64-b…
·Soorten Internet Modem 
·Hoe te stoppen Mensen uitschak…
·SATA harde schijven Vs . IDE h…
·Wat is SAN Storage ? 
·Hoe te partitioneren en format…
·Wat is een Atapi Drive ? 
·Instructies voor het verwijder…
·Toshiba HDD Installatie 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe vervang ik een HP Laptop Antenne 
·Hoe maak je een Rock Band microfoon gebr…
·Hoe te installeren Logitech 7.1 Surround…
·Het verschil tussen GDM & XDM 
·Hoe te halen verwijderde foto's vanaf ee…
·Verschil tussen - R & + R DVD -schijven 
·Hoe te Boeken Move Van een Sony eReader …
·Hoe muziek Notes maken op een PC toetsen…
·Typen USB -kabel Connectors 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com