Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
AMD Socket 939 Vs . AM2
AMD lanceerde de Socket AM2 mei 2006 ontvangen van bijna universele lof van het computergebruik gemeenschap . De Socket AM2 werd geïntroduceerd als een verbeterde versie van de oude socket 939 en inclusief een verscheidenheid aan functies die betere prestaties beloofd . Een gat in de markt dat de AM2 alom door werd goedgekeurd was het overklokken enthousiastelingen die duwde prestaties van deze CPU ruim boven de fabrieksspecificaties betrouwbaar . Terugkijkend op de afgelopen jaren de Socket AM2 bijgedragen aan de positie van AMD's als een solide fabrikant van kwaliteit CPU's met een respectabel deel van de markt nog steeds met behulp van deze chip . Ontwerp

Hoewel AM2 is zeer vergelijkbaar met de socket 939 , maakt gebruik van een beschermende keyingmechanisme ter overbrugging Socket 939 CPU van onbedoeld ingevoegd in een Socket AM2 moederbord . De Socket AM2 doet dit door gebruik te maken van een vier hole pin lege weg op het stopcontact met een gewijzigde model van wat er was eerder werkzaam op de Socket 939 . De Socket 939 bestaat uit 939 pinnen terwijl de AM2 bestaan ​​uit 940 pinnen . Een andere innovatie voor de Socket AM2 is het gewijzigde ontwerp dat de heatsink retentie mechanisme ontvangen. De plastic beugel wordt bevestigd met vier schroeven die meer veel stabiliteit biedt dan de vorige twee gebruikt door de Socket 939 vooral bij non - fabriek koeling mechanismen gebruikt . Naast de standaard retentie beugel is gewijzigd om extra stabiliteit te bieden .
Technische Specificaties

Het meest opvallende verschil tussen de AMD 939 en de Socket AM2 is type geheugen die kunnen worden gebruikt . De Socket AM2 biedt ondersteuning voor de nieuwere DDR 2 geheugen terwijl de 939 enige ondersteunde DDR 1 . De AM2 ondersteunt de 65W EE en 35W SFF EE X2S die meerdere CPU's zijn in vergelijking met de enkele CPU dat de Socket 939 kon bieden . De single core Orleans die behoort tot Athlon 64 was een van de eerste processor cores om de AMD AM2 .
Optreden

ondersteunen Als de socket AM2 ondersteunt DDR 2 geheugen en geen DDR 1 , is veel efficiënter en voert moet sneller dan de AMD socket 939 . Verschillende hardware benchmarking reviews hebben gemeld dat de socket AM2 heeft een verbeterde systeemprestaties zo hoog als 7 procent boven die van de socket 939 afgeleverd . Tegelijkertijd , ondanks het feit dat de AM2 heeft ongeveer 20 procent groter dan de geheugenbandbreedte 939 vanwege de DDR 2 steun , werden veel programma gezien bij slechts 2 procent te zijn sneller .

adresseerbare geheugen

een belangrijke verandering
is dat de AMD socket AM2 zorgt voor een maximaal 8GB geheugen moet worden aangepakt , waar de 939 maakt het mogelijk toegang tot maximaal 4 GB RAM. Dit werd steeds belangrijker met de introductie van Microsoft Windows Vista en nu Windows 7 als de steeds toenemende behoefte aan meer RAM-geheugen blijft .
De AM3

In februari 2009 AMD introduceerde de AM3 CPU aan een brede bijval . Terwijl zowel de AM2 en AM3 verkocht blijven worden op het moment dat dit artikel werd het einde van het leven voor de AM2 geschreven komt als de prijs voor de AM3 blijft dalen .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een Laptop Cooler 
·Hoe download ik spullen van mi…
·Hoe te herstellen van een eMac…
·Koelventilatoren in een PC de …
·Hoe je films af te spelen vana…
·Hoe te Gooi Computers in Dougl…
·Hoe maak je een virus te verwi…
·Met behulp van twee harde schi…
·Elektronische producten die ee…
  Related Articles
Hoe maak je een grafische kaart bijwerke…
Hoe de On - Board Video Card uitschakele…
Welke videokaart voor een ASUS M3A78 AM2…
Hoe maak je een AMD Athlon 64 X2 videoka…
Hoe te Socket Reboot Mobile 
Hoe te Socket 478 Verwijder 
Processor T5550 Vs . AMD Turion 64 
T2330 Vs . AMD Turion 64 X2 
AMD Sempron Mobile Vs . Intel Centrino 
  Hardware Articles
·Hoe maak je Factory Restore een laptop 
·VFD Vs . LCD 
·Hoe de Sony Mpeg Realtime Encoder Board …
·Het wijzigen van de toner in een Konica …
·Hoe kan ik een netwerkprinter toe aan ee…
·Specificaties voor de HP DF762A 
·Hoe kan ik een Lexmark printer gebruiken…
·Hoe maak je verbinding een Wireless Keyb…
·Hoe maak je een Apple TV synchroniseren …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com