Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een Lexmark printer gebruiken
Het toevoegen van een printer op uw kantoor aan huis is een van de snelste manieren om uw productiviteit te verhogen . Je krijgt de kans om kopieën te maken , zakelijke documenten te creëren , maken flyers en het uitvoeren van andere nuttige taken . Het hebben van een printer in uw directe werkomgeving bespaart ook kostbare tijd . In plaats van rond te lopen naar verschillende drukkerijen , kunt u uw Lexmark-printer gebruiken als een multifunctioneel apparaat . Met een paar eenvoudige stappen , zult u leren hoe u een Lexmark-printer gebruiken . Wat je nodig hebt
Computer
Lexmark printer
Opstrijktransfer papier
visitekaartje papier
Digitale foto
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak visitekaartjes met uw Lexmark printer . De meegeleverde installatiesoftware bevat meestal meerdere nuttige toepassingen voor het creëren van persoonlijke projecten . In plaats van het betalen van iemand anders om op maat gemaakte visitekaartjes te maken , kunt u het zelf doen . Aankoop zaken - kaart papier van uw lokale kantoorboekhandel . Ze komen in verschillende stijlen , zoals glanzende afwerking , matte afwerking , of zelfs velijn papier , dat een zeer gladde textuur heeft . Voeg je eigen gespecialiseerde bedrijfslogo en afbeeldingen om uw visitekaartjes nog meer opvalt . U kunt ook gekopieerde tekst en randen volgens uw eigen voorkeuren . Kopen van 2

Begin het proces voor het aanpassen van uw visitekaartjes . Steek de gespecialiseerde papier in de papierlade van uw Lexmark printer . Open de softwaretoepassing die is meegeleverd op uw Lexmark installatie-cd -printer . Vul uw gewenste zakelijke gegevens , zoals uw naam , bedrijfsnaam , telefoonnummer en fysiek adres . Zodra u klaar bent om dit te doen , past u de Lexmark printer eigenschappen uit te brengen van de beste resultaten door te kiezen voor een hoge kwaliteit . Na het openen van het eigenschappenvenster , selecteert u de juiste papiersoort zoals glanzend , mat of premium . Als u afdrukt op een glossy visitekaartje , selecteer vervolgens glanzend als materiaalsoort .
3

Make iron - on inkt transfers met gespecialiseerde inkjet papier . U kunt verschillende decoratieve ontwerpen die u zal toestaan ​​om uw gevoel voor stijl weer te creëren . Verander de instellingen van uw Lexmark printer voordat u begint met het afdrukken van uw strijkijzer op transfers . Dit kan doorgaans worden gedaan door de toegang tot de eigenschappen van het menu via het venster printer pop-up . "Iron overdracht" moeten worden vermeld als een van de soorten papier .
4

Scan belangrijke zakelijke documenten in uw computer door ze op de scanner bed van uw Lexmark printer . Door dit te doen zal helpen om te verwijderen clutter uw kantoorruimte en u kennismaken met het digitale tijdperk van het runnen van een efficiënte bedrijfsvoering . In plaats van uw zakelijke documenten verspreid over uw kantoorruimte , houd ze goed georganiseerd binnenkant van uw computer. Zodra deze documenten met succes zijn gescand , kunt u ze zelfs mee te nemen op een draagbare flash drive voor gemakkelijkere toegang . Het omzetten van deze documenten in een elektronisch formaat maakt het ook zeer gemakkelijk te vinden tijdens het fiscale seizoen .
5

afdrukken van uw digitale foto's thuis in plaats van in een duur fotokiosk . Je zult in staat zijn om uw foto's te bewerken en ze vervolgens snel af te drukken voor vrienden en familieleden te genieten . In plaats van te betalen voor dure school- foto's die u niet bevalt , overwegen om uw eigen . Gebruik uw Lexmark printer als uw thuis foto's printen station . Om te beginnen , plaatst u gewoon fotopapier in de papierlade van de Lexmark . Wijzig de printerinstellingen om de hoogste kwaliteit door te klikken op objecten in het venster printer . Selecteer het juiste papierformaat via dit venster , als goed. Je zult in staat zijn het afdrukken van een foto die brief formaat , portemonnee en kleinbedrijf of de grootte van een briefkaart. Een Lexmark printer kan een handig apparaat tijdens speciale evenementen om te hebben . Stel gewoon het omhoog op een aangewezen statio , en print foto's als ze zijn genomen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je het interne geheugen va…
·Hoe te Printers verwijderen ui…
·Hoe kan ik een testpagina afdr…
·Hoe een HP Color Laser Jet 260…
·Dell Printer A920 Reiniging 
·Hoe gebruik ik een HP Deskjet …
·Hoe te openen een inktcartridg…
·Hoe doe ik Refill Lexmark X657…
·Hoe maak je een USB -printer i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Oude Computers & Monitoren Recycl…
·Hoe maak je een Backlight Inverter Test 
·Hoe je SATA Drivers Update 
·Hoe laag inkt in een HP -printer 
·Specificaties voor het Tribeca 1GB Kikke…
·Wat Is Drive 0 ? 
·Hoe te Zet de radio op een Dell Inspiron…
·Hoe te CMOS ligt op een Gateway G6 - 400…
·Het Windows-wachtwoord Complexity Policy…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com