Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Specificaties voor de HP DF762A
DF762A verwijst naar het nummer van de HP Pavilion ze4345 laptop PC , met een " Amerikaanse " achtervoegsel dat aangeeft het werd uitgebracht in de Verenigde Staten . Technologiebedrijf Hewlett - Packard uitgebracht deze laptop in 2003 , gericht op consumenten die een basis draagbare computer die in staat van uiteenlopende functies, variërend van tekstverwerking en e-mail naar het bekijken van films en het spelen van videospelletjes . De Pavilion ze4345 draait op het Microsoft Windows XP Home Edition besturingssysteem . Processor en geheugen

De HP Pavilion ze4345 laptop is uitgerust met een AMD Athlon XP - M 1800 + processor . De verwerkingssnelheid van deze CPU is 1,53 gigahertz en het heeft een data-overdrachtsnelheid van 266 megahertz . De chip heeft een 256 - kilobyte Niveau 2 cache , dat wordt gebruikt voor snelle toegang tot de meest gebruikte gegevens van de laptop . Het systeem bevat 256 megabyte 266 - MHz eerste generatie Double Data Rate Synchronous Dynamic Random Access Memory ( DDR - SDRAM ) . Dit geheugen kan worden uitgebreid tot 1 gigabyte .
Opslag en Media

De harde schijf die schepen in de HP Pavilion ze4345 spins bij 4.200 tpm en het bevat 20 GB aan bergruimte . Het maakt gebruik van een Integrated Drive Electronics ( IDE ) -interface . De standaard optische drive is een CD-RW/DVD-ROM brander , wat betekent dat het kan afspelen en opnemen CD's en DVD's afspelen . De laptop heeft een Sound Blaster Pro- kaart voor audio -en een AGP -slot met een ATI Mobility Radeon controller voor video en afbeeldingen.
Connectiviteit

De HP Pavilion ze4345 is uitgerust met een fax /data -modem staat 56 kilobits per seconde datadoorvoer en voldoen aan de V.90 -en V.92 -normen van de Internationale Telecommunicatie-unie . De laptop biedt ook een 10Base-T/100Base-TX Ethernet-verbinding met een data-overdrachtsnelheid van maximaal 100 megabit per seconde voor bekabelde netwerken . De modem heeft een RJ11 -aansluiting en de Ethernet accepteert een RJ45 -aansluiting . Andere externe interfaces zijn seriële en parallelle poorten , IEEE 1284 -aansluiting , PS /2 poort voor een computer muis , Video Graphics Array -uitgang voor een externe monitor en koptelefoon en microfoon aansluitingen .
Fysieke afmetingen en Power

The Pavilion ze4345 maatregelen 13 centimeter in de breedte , 10,7 cm in de diepte en 1,5 cm in hoogte . Het apparaat weegt 7,5 £ . Het beschikt over een geïntegreerde thin - film transistor ( TFT ) active matrix scherm dat 14,1 centimeter meet diagonaal en heeft een maximale resolutie van 1024 bij 768 pixels . De laptop wordt geleverd met een 75 -watt netadapter en een acht - cel , 4.4 - ampere lithium - ion batterij .

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba Equium A60 Specificati…
·Verschillen in Toshiba Satelli…
·Hoe maak je een HP DV4000 infr…
·Specificaties van de HP ZT1180…
·Hoe te demonteren Mijn LG Lapt…
·Hoe kan ik upgraden geheugen i…
·Inspiron 700M Specs 
·Toshiba A350 Specs 
·Hoe de ingebouwde webcam op ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Procedures voor Data op USB-drives opsla…
·Hoe te downloaden van Comcast DVR naar M…
·Hoe te versturen Serial verkeer over een…
·Hoe maak je een Home Media computer met …
·Heeft de HP Netbook 210 - 1010NR al een …
·Hoe te besparen op een Flash Drive op ee…
·Hoe maak je een Volume Ontkoppel op een …
·Hoe maak je een 2530p voor Sprint Config…
·Hoe de Cisco 871 Configureren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com