Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
T2330 Vs . AMD Turion 64 X2
Mobiele processors zijn snel toe in kracht met elke volgende generatie , met Intel en AMD voorop . Snelheid en bandbreedte zijn belangrijke kenmerken van mobiele processors , maar er is een extra zorg voor mensen die gebruik maken van deze processors - stroomverbruik . Veel van de belangrijkste verbeteringen in de afgelopen paar generaties zijn in het vinden van manieren om het energieverbruik en de warmteontwikkeling te beperken , doordat de toegenomen hitte betekent lopen meer fans , wat betekent dat het gebruik van meer macht. AMD Aanpak

Batterijtechnologie is niet bijhouden met laptop stroomverbruik . Zoals we hebben meer krachtige computers om complexe programma's te draaien , de loting op de macht ernstig beperkt batterijduur . Dit is zeer duidelijk als je videospelletjes spelen zonder te worden aangesloten inch In reactie hierop heeft AMD PowerNow ontwikkeld ! die afzonderlijke kernen mogelijk maakt op de AMD- chip te draaien op lagere snelheden als deze niet actief wordt gebruikt. Dit ook sterk vermindert de hoeveelheid warmte die wordt gegenereerd .
Intel Aanpak

Enhanced Intel ® SpeedStep Technology bestrijdt voornamelijk warmte en stroomverbruik doordat software om direct controleren hoe snel elke processor draait . Net als de PowerNow ! technologie , wanneer u hem niet gebruikt als veel van zijn functies , wordt de computer in een modus lijkt op stand-by die uren van het leven kan toevoegen aan elke batterijlading .
AMD Turion 64 X2 < br >

Gelanceerd in het begin van 2008 , de AMD Turion 64 X2 -processoren hebben de volgende kenmerken : twee primaire kernen , een kloksnelheid van 2,2 gigahertz ( GHz ) , een L2 cache van 2 MB totaal ( 1 MB voor elke kern ) en een front side bus snelheid ( FSB ) van 600 megahertz ( MHz ) . De X2 serie chip voor AMD is een van hun hoogste - end mobiele chips die veel nieuwe functies, waaronder dynamische power management en CoolCore technologie maakt gebruik . Deze functies zijn aanvullende verbeteringen aan processorsnelheid evenals warmte en energiebesparing .
Intel T2330 Statistieken

gelanceerd in het najaar van 2007 , de Intel T2330 processor heeft de volgende kenmerken : . twee primaire kernen , een kloksnelheid van 1,6 gigahertz ( GHz ) , een L2 cache van 1 MB totaal ( 512 kilobytes voor elke kern , en een front side bus snelheid ( FSB ) van 533 megahertz ( MHz ) opgemerkt moet worden dat deze chip niet te profiteren van veel van de functies van Intel voor deze chip - set inclusief Intel ® Turbo Boost-technologie en Intel ® Hyper - Threading Technology .
Conclusies

AMD Turion X2 is een veel betere chip dan de Intel T2330 , die was bedoeld als een low - end chip voor netbooks . Je zal een enorm verschil tussen de chips in snelheid of batterijduur niet zien bij het gebruik van de meeste productiviteit toepassingen zoals Microsoft Office . echter, als je videospelletjes spelen of gebruik maken van de processor - intensieve toepassingen , dan wil je de Turion X2 . Zelfs tijdens het hardlopen bij een veel hogere snelheid , de Turion is in staat om zijn levensduur van de batterij te behouden . de AMD Turion X2 is ongeveer $ 150 meer dan de T2330 , zodat dit een belangrijke overweging zou kunnen worden.

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Geheugen Chip Compatibility 
·Hoe je het geheugen voor een C…
·Hoe je ATI 5470 prestaties te …
·Hoe te verbinden een PCI- gelu…
·Hoe te Overclock Videokaarten 
·Hoe de sound driver van een HP…
·Specificaties van een ASUS A8N…
·Hoe om te controleren Computer…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·GParted Partition Manager Instructions 
·Memory Stick Duo -adapter Problemen 
·Hoe word je gecertificeerd Met Dell prod…
·Kan 2 Way Radio Schade een computer ? 
·Maakt gebruik van een Flash Drive 
·De juiste methode voor het toepassen van…
·Hoe Memory Problemen in een Dell E521 PC…
·Hoe maak je een diavoorstelling exporter…
·Hoe het toetsenbord te verwijderen op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com