Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een Logitech LX6 Configure
Zonder de Logitech - specifieke software , SetPoint , alleen heb je de instellingen van het besturingssysteem op uw Logitech-muis te configureren . Als u SetPoint gebruikt, kunt u de instellingen van uw muis zelfs meer dan je kunt aanpassen via de systeemconfiguratie besturingssysteem . Binnen SetPoint kunt u uw muis toe te treden als bepaalde toetsen van je toetsenbord , instellingen voor alleen bepaalde programma's toe te passen en zelfs specifieke game-instellingen toe te passen . Instructies

Open SetPoint 1 . Dit kan worden gevonden door te gaan naar uw " Start Menu , " " Programma's " en vervolgens " Logitech . " De software wordt geleverd met de muis , maar als u niet beschikt over de software geïnstalleerd of je mist de schijven , u kunt deze downloaden van de Logitech website . Klik op "Support" op de bovenkant van de website en voer het modelnummer van uw apparaat kunnen vinden . Er is een link onder het model zoekbalk die aangeven hoe u het modelnummer van uw muis . Selecteer de Logitech LX6 muis en kies " Download installatiesoftware, stuurprogramma's , updates en meer " onder "Software Downloads . " Tot slot , kies uw besturingssysteem , te downloaden en te installeren . Kopen van 2

configureren " Mouse Button Settings . " Selecteer de muis die u wilt configureren . U kunt ook het programma dat u wilt om de muis te configureren voor kiezen , dit is als je wilt veranderen wat knoppen doen binnen verschillende programma's . Selecteer de knop die u wilt configureren , en in de " Select Task " lijst selecteert u de functie . Er zijn voorafbepaalde functies . U kunt er ook voor kiezen om de knop om te werken als een combinatie van toetsenbord commando's onder toewijzen " Keystroke Assignment . " De " Andere " optie opent u een lijst met extra functies .
3

Configure " muis beweging . "Select aanwijzer snelheid, acceleratie tussen geen en hoog . U kunt ook in staat stellen aanwijzer paden en kiezen van kort naar lang trails .
4

Configure " Mouse Game Settings . " Enable "Game Detection " en selecteer "Apply Game Settings wanneer een spel wordt gedetecteerd " om de muis te hebben automatisch naar game mode bij het invoeren van een spel . Spelmodus zal al uw instellingen in te schakelen van de " Mouse Game Settings . " Verander de " Speed ​​and Acceleration " tussen de SetPoint -instellingen en de instellingen van het besturingssysteem . Kies welke knop opdrachten die je wilt bewaren door te controleren of het vinkje opties onder " Spelmodus instellingen . "

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe een muis aanwijzer Ontwerp…
·Hoe je Bluetooth-apparaten ver…
·Hoe een Grillige Mouse Fix 
·Hoe Apple toetsenborden gebrui…
·Keyboarding Technieken 
·Hoe maak je een toetsenbord ve…
·Hoe de Palm Universal Keyboard…
·Hoe maak je een Little nummer …
·Toepassing van het toetsenbord…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Gids voor PC Shopping : Processor Speed …
·Hoe maak je een draadloze verbinding van…
·De beste manier om te veranderen van een…
·Upgrade voor een Dell Dimension T500 Com…
·Hoe te herstellen van een printer spoole…
·Hoe te Internal Headers verbinding 
·Hoe maak je een Portable Solar Powered U…
·Hoe je BIOS bijwerken in Ubuntu 
·Beschrijf de kenmerken van een gaming co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com