Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Beschrijf de kenmerken van een gaming computer
PC gamers , in tegenstelling tot de console gamers , moeten aanzienlijke gedachte in hun gaming hardware. Er zijn een beperkte selectie van de verschillende edities beschikbaar zijn voor elke console en elke presteert net als de anderen . Aan de andere kant , honderden verschillende componenten zijn beschikbaar voor gaming computers die een grote invloed op de prestaties van de computer kan hebben . De meeste van deze componenten kan worden opgewaardeerd tot het systeem stroom met de nieuwste hardware te houden . Processor

Een gaming computer moet beschikken over een processor die sneller is dan de minimale eis voor de meest veeleisende spel dat je wilt spelen . Een processor die te traag is zal leiden tot het spel te blijven bij , wat resulteert in een lage kwaliteit ervaring . Veel moderne games zijn het toevoegen van ondersteuning voor multi - core processors , voor snellere , vloeiendere gameplay . Controleer de systeemvereisten van de games die je wilt spelen om te zien hoeveel cores die ze ondersteunen . Processor koelen is ook belangrijk . Een processor wordt heet tijdens lange gamesessies , en als het niet wordt gekoeld schade aan uw computer kan leiden . Een goede koelventilator zullen de meeste processors gezond te houden . Als uw processor overgeklokt u mogelijk een meer krachtige ventilator nodig .
RAM

games draaien ze gegevens laden vanaf de harde schijf van de computer in het werkgeheugen van de computer , of RAM , waar het gemakkelijker toegankelijk . Hoe meer RAM een systeem heeft , hoe meer gegevens het spel kan opslaan in een keer en hoe minder het moet naar de harde schijf van de computer te gebruiken . Meer RAM betekent een vlottere spelervaring . Houd in gedachten dat niet alle RAM-geheugen van uw systeem wordt gebruikt door uw huidige spel . Het besturingssysteem neemt ook ruimte in het RAM . De nieuwere het besturingssysteem , de meer RAM-geheugen het inneemt .
Grafische kaart

De grafische kaart
kan het duurste onderdeel van een hoge kwaliteit gemakkelijk gaming computer . Grafische kaarten staat de computer om afbeeldingen van een video game te maken met een hoge resolutie . Lagere kwaliteit kaarten zullen trager en kan niet in staat om alle speciale effecten die hoogwaardige kaarten kunnen worden weergegeven . ATI's CrossFireX en SLI-technologie Nvidia's toestaan ​​dat bepaalde moederborden om twee grafische kaarten tegelijk draaien , combineren hun grafische verwerkingskracht . CrossFireX is alleen compatibel met AMD moederborden en grafische kaarten van ATI . SLI is alleen compatibel met Intel -moederborden en NVIDIA grafische kaarten.
Displays

Meer krachtige videokaarten
kunt games maken met hogere resoluties , maar niet alle beeldschermen zijn compatibel met hoge resolutie . Grote breedbeeldschermen zijn vaak populair voor gaming computers . Veel moderne grafische kaarten ondersteunen meerdere beeldschermen . Historisch gezien , heeft meerdere beeldschermen gaming impopulair geweest omdat het imago van het spel verdeelt typisch in twee , verduistert de gegevens in het midden van het scherm . Echter , nieuwe grafische kaart technologie die het mogelijk maakt om drie monitoren aan te sluiten op een enkele computer elimineert het probleem van een blinde vlek in het midden van het scherm .
Audio Card

hoge - kwaliteit audio is belangrijk voor een meeslepende game-ervaring . Veel games ondersteunen 5.1 - of 7.1 - kanaals surround sound , waarmee je geluiden horen zoals ze zijn eigenlijk gelegen in de 3D spelwereld . Om te profiteren van deze steun je een geluidskaart nodig met 5.1 - of 7.1 - kanaals geluid . Je zal ook surround - sound -luidsprekers moet gebruiken met de geluidskaart .
Geval

Naast het feit dat esthetisch , kwalitatief hoogwaardige gaming gevallen koele de interne componenten in een gaming computer . Een goede case biedt een luchtstroom patroon dat koele lucht trekt naar een kant van de zaak , duwt het over onderdelen van de computer en duwt het uit de andere kant van de zaak . Gevallen kunnen meerdere ventilatoren of luchtstroom bestuurders gebruiken om dit te bereiken . Veel gaming gevallen ook voorzien van speciale verlichting of doorzichtige panelen aan hun interne componenten vertonen .
Controllers

Hoogwaardige invoerapparaten
geven gamers een grotere mate van controle over hun games . Controllers zijn in de eerste plaats een kwestie van voorkeur : sommige gamers de voorkeur aan een hoogwaardige muis en toetsenbord , terwijl anderen liever console - stijl controle pads . Speciale controllers zoals stuurwielen of vlucht stokken voeg een zekere mate van realisme aan racegames of flight simulators .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te installeren HP Deskjet …
·Hoe maak je een Intel Core i3 …
·Plaatsen om te Koop & Verkoop …
·Hoe maak je een Gaming Desktop…
·Hoe te berekenen Bit Error Rat…
·Spelletjes te spelen op een AS…
·Hoe je externe luidsprekers re…
·Windows Vista Extracten erg la…
·Hoe Video Drivers Update 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een lege pagina Fout op Inte…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Laptop Computer…
·Hoe faxen op een HP Officejet 6310 
·De voordelen van een microprocessor -Bas…
·Hoe maak je een Ultra DMA upgrade naar e…
·HP All in One 1315 Problemen 
·Hoe Hook Up een PC -tunerkaart 
·Hoe to Wire een Emachines T - 3095 
·Hoe je HP printcartridges Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com