Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
De beste All - in - One PC's
Als je een desktop computer die alle van de onderdelen van een desktop computer ( sparen voor het toetsenbord en de muis ) in een lichaam plaatst , dan zult u wilt kopen een alles-in - een desktop . Hoewel er een verscheidenheid van deze typen computers op de markt , niet allemaal verdienen een aankoop . Voordat u uw aankoop , moet u weten welke zijn het waard om voor . Inspiron One 2305 Dell

De " Dell Inspiron One 2305 " all - in-een pc is de tweede all - in-one desktop Dell heeft uitgebracht . Het bevat een AMD Athlon 2.3 GHz processor met 8 gigabyte aan RAM-geheugen en een 1 terabyte interne harde schijf . De PC bevat ook een blue-ray recordable schijf , HDMI-poort , en een 23 inch touch - screen monitor . Ook opgenomen met de pc is een grafische kaart voor gebruikers die willen een aantal van de nieuwere spellen beschikbaar te spelen . Met ingang van maart 2011 , de " Dell Inspiron One 2305 " all - in-one PC is begint bij $ 599,99 .
HP Touchsmart 600

De " HP Touchsmart 600 " alles- in-een pc is een desktop geschikt voor gebruik overal in huis . De PC is voorzien van een dual -core 64 - bit Intel Core 2 Duo T7450 2,13 GHz processor met 4 GB aan RAM en een DVD /DVDRW optische drive . Het bevat een NVIDIA GeForce G200 grafische processor en de mogelijkheid om digitale en analoge televisie op te nemen via de tv -tunerkaart . Het bevat ook een LCD 23 nm touch- screen monitor . Vanaf maart 2011 is de " HP Touchsmart 600 " zal u ongeveer $ 750,00 .
Lenovo IdeaCentre B500

Lenovo 's
" Lenovo IdeaCentre B500 " bevat een 2,66 gigahertz Intel Core 2 Quad Q8400 processor met een bijgeleverde 4 gigabyte aan RAM-geheugen . Het omvat een 1 terabyte interne harde schijf , een DVDRW optische drive , een 23 - inch LCD-monitor , en een Nvidia GeForce GT250M grafische kaart . Vanaf maart 2011 is de " Lenovo IdeaCentre B500 ' kost je $ 949,00 .
Gateway One ZX6900 - 01e

Gateway 's
" Gateway One ZX6900 - 01e " herbergt een ingebouwde toetsenbord en bevat een Intel Core i3 530 2,93 gigahertz proces en omvat 4 gigabyte aan RAM-geheugen . Het heeft een 640 gigabyte interne harde schijf met een DVDRW optische drive . De monitor is een LCD touch - screen en is ongeveer 23 centimeter in diameter . Met ingang van maart 2011 de " Gateway One ZX6900 - 01e " kost je $ 699,99 .

Previous: Next:
  PC Computers
·De verschillen tussen de Intel…
·Hoe toegang Dell PC Restore Fa…
·Hoe een Emachine Restore Disc …
·Hoe te Brushless Case Fans Rei…
·Hoe maak je een Media Server c…
·Computer Financiering Opties 
·Hoe maak je een computer in de…
·Wat betekent Hardware Mean in …
·Hoe kan ik een Dell desktop co…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe Memory in een Thinkpad T60 Vervang 
·Tien Nuttig Nook Tricks 
·Hoe je BIOS Flash met een CD 
·Hoe je Light Scribe Labels printen 
·Hoe maak je een USB-printer op een iMac 
·Hoe maak je een Surge Protector voor een…
·Hoe te wijzigen inktcartridges in een De…
·Hoe te Refill Ink in een Canon Pixma pri…
·Wat zijn de GeForce 6150 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com