Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
De verschillen tussen de Intel Core 2 Duo en AMD Turion 64 X2
De Intel Core 2 Duo en de AMD Turion 64 X2 zijn twee merken van 64 - bit processors , of centrale verwerkingseenheden , van fabrikanten van halfgeleiders Intel Corp en Advanced Micro Devices respectievelijk . Toevallig , werden ze uitgebracht in 2006 en rechtstreeks met elkaar concurreren . Hoewel de Duo en X2 haar status aan te duiden als dual - core CPU's , zijn er opmerkelijke verschillen tussen de twee productfamilies . Belangrijkste Beschrijving en Fabricage

De Intel Core 2 Duo omvat zowel desktop -pc en laptop PC ( of mobiele ) processoren , terwijl de AMD Turion 64 X2 bestaat enige mobiele processors . Intel gebruikt de 65 nanometer of 45 nanometer lithografische knooppunten van halfgeleider fabricage , met het laatste proces de productie van de kleinere chips . Aan de andere kant , AMD Turion 64 X2 -chips volgen de 90 nm en 65 nm productieproces .
Mobile Processor Vergelijking

De meest geschikte vergelijking tussen de Intel Core 2 Duo en AMD Turion 64 X2 , maar zou deze laatste tegen de mobiele processor verdeling van de eerste put . De Core 2 Duo Mobile heeft een lagere minimale klok ( of bewerking ) snelheid dan de Turion 64 X2 op 1,06 GHz tot 1,6 GHz , hoewel het pieken op 2,93 GHz , terwijl zenith van de Turion is op een lager 2.4GHz . Ook elke Turion 64 X2 heeft een 800 - MHz data bus snelheid , terwijl de Core 2 Duo laptop chips genieten van een 533 - naar - 1 ,066 - MHz- bereik .
Core Desktop /Laptop vs Turion

bij het overwegen van zowel de desktop-en mobiele processors van de Core 2 Duo- merk , zijn minimale kloksnelheid springt naar 1,86 GHz , waardoor overtreft de Turion 64 X2 's 1.6GHz . De maximale kloksnelheid en de snelheid van gegevensoverdracht springt ook van 2,93 GHz tot 3,33 GHz en 1066 MHz tot 1333 MHz , respectievelijk . Echter , terwijl de Core 2 Duo Mobile is over het algemeen meer energie-efficiënter dan de Turion 64 X2 - met een 10 - tot - 35 - watt stroomverbruik bereik vergeleken met diens 31 tot 35 W - elke desktop Core chips verbruikt tot 65W van macht .
Technologies

Hoewel de Intel Core 2 Duo en AMD Turion 64 X2 hebben dezelfde technologieën voor de verwerking enhancement , elke fabrikant heeft zijn termen voor een aantal van hen . Bijvoorbeeld , Intel Virtualization Technology en AMD Virtualization Technology is voor een functie die meerdere besturingssystemen combineert in een pc , terwijl de Intel SpeedStep en AMD PowerNow ! is voor het stimuleren van CPU-prestaties met behoud van de macht . Terwijl de Intel Core 2 Duo -chips zijn afhankelijk van de traditionele front-side bus interface voor data -overdracht , AMD maakt gebruik van HyperTransport -technologie voor haar Turion 64 X2 -processors .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te openen een desktop comp…
·Hulp over hoe je een nieuwe co…
·Hoe maak je een AMD Athlon XP …
·AMD Dual Core Vs . Quad Core 
·Hoe te upgraden mijn HP Pavili…
·Computer Financiering Opties 
·4 Belangrijkste onderdelen van…
·Hoe te nemen de zaak Cover Uit…
·Gebruik van een microcomputer 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe Hard Drives Freeze 
·Soorten microfoons u kunt aansluiten op …
·Hoe je naar de Android- toetsenbord op d…
·Hoe maak je een Microsoft Exchange Serve…
·Hoe maak je een dvd met JetBee Gratis Ko…
·Hoe je het toetsenbord te verwijderen va…
·Record spelers met USB- aansluitingen 
·Hoe te vergelijken Breedformaatprinters 
·Hoe maak je een SATA Primaire aandrijvin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com