Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan de iPad Run op Tiger ?
De iPad draait op een mobiel besturingssysteem genaamd iOS . Tiger is een versie van Mac OS X is ontworpen voor laptop en desktop computers . OS X vereist middelen die niet beschikbaar zijn op de hardware van de iPad zijn , dus je kunt niet Tijger op uw iPad . Tiger is ook te oud een besturingssysteem om de nieuwste iTunes-software , die nodig is voor de iPad sync proces te ondersteunen . Mac Basisbeginselen System

Sinds de release van Mac-besturingssysteem 10 ( OS X ) , zijn belangrijke software-updates van de namen van grote katten , zoals Tiger , Leopard , Snow Leopard en Lion had . Tijger vertegenwoordigt OS 10.4 , of de vierde grote update voor het OS X-besturingssysteem . Kleine updates binnen de besturingssystemen volgen een komma maar een nieuwe naam niet ontvangen , dus updates zoals 10.4.1 en 10.4.2 zijn nog steeds de Tiger besturingssysteem .
IPad Besturingssysteem Basics

de iPad besturingssysteem is hetzelfde als de iPhone en iPod Touch besturingssystemen . Deze iOS- programmering maakt gebruik van dezelfde basis Objective - C programmeertaal Cocoa dat Mac OS X gebruikt . Echter , het maakt gebruik van een subset van Cocoa genaamd Cocoa Touch , ontworpen voor touchscreen - input devices als de iPhone en iPad . Dit betekent dat het begrijpt uw inbreng op een andere manier , omdat touch gebaren verschillen van muisbewegingen op de programmering niveau .
IPad Sync

Als je gewoon wilt om je iPad te synchroniseren met je Mac , je de laatste versie van iTunes nodig . Vanaf juli 2011 is de huidige iTunes- versie is 10.3.1 , die OS X versie 10.5 of hoger software vereist . De 10.5 -versie is Leopard , zodat iTunes is niet compatibel met Tiger . Als uw Tiger Mac draait een Intel - gebaseerde processor chip , kunt u uw Tiger besturingssysteem te upgraden naar een nieuwere versie die iTunes en iPad synchroniseren ondersteunt .
Overwegingen

Tiger besturingssysteem was verouderd voordat de iPad bestond . De rekenkracht en de programmering zijn niet genoeg om de moderne iTunes sync proces verwerken . Als u wilt uw Tiger - gebaseerde Mac te houden zonder een upgrade en een iPad gebruiken als uw mobiele apparaat , kunt u dit doen na de herfst van 2011 . Op dat punt , is Apple gepland voor iOS 5 , die de noodzaak voor het opzetten van een iPad met behulp van een computer en iTunes verwijdert los . U nog steeds niet in staat zijn om Tiger draaien op je iPad , maar je kunt blijven gebruiken op je Mac , hoewel je misschien problemen met het delen van iTunes bestanden tussen uw computer en uw iPad te ervaren .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Google Android Tablet PC Vs . …
·Hoe Flip Ultro /Mino video's a…
·Hoe om te multitasken op de iP…
·Hoe de iPad Startup Problemen 
·Hoe lang om een iPad te active…
·Wat voor soort video's kan ik …
·Hoe kan ik een document Zet in…
·Hoe kan ik een album maken op …
·Hoe te Bookmarks op de iPad ma…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mijn Inkjet Zal tekst niet afdrukken 
·Het verschil tussen een inkjet & een Las…
·Hoe kan ik zoeken voor apps op de iMac 
·Hoe maak je een Mitsubishi SE2U Remote V…
·Hoe te Bluetooth drivers te verwijderen 
·Hoe de Media Center -afstandsbediening ,…
·Hoe je het papier in een HP LaserJet 230…
·Hoe maak je direct verbinding met een an…
·Hoe je het bureaublad uitbreiden over tw…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com