Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Het verschil tussen een inkjet & een LaserJet
Als je in de markt voor een nieuwe printer , is er een belangrijke beslissing te maken . De keuze vroeger gemakkelijk zijn, maar het is moeilijker geworden omdat de techniek is verbeterd . In het verleden , als je kleur nodig , u zou een inkjet printer te kopen . Als uw afdruktaken waren voor het bedrijfsleven , zou je een laser printer te kopen . De regels zijn veranderd , en wat je nodig hebt is afhankelijk van uw budget en de kwaliteit die u nodig hebt voor uw afdruktaken . Kwaliteit

Laserprinters
hebben altijd de voorkeur geweest door bedrijven . Ze staan ​​bekend om hun goede printkwaliteit zonder enige vage randen op de belettering . Inkjetprinters hebben altijd een nuttige plaats ook. Inkjets vond een markt met thuisgebruikers die wilden foto's en dingen met kleur af te drukken . Om een goede kwaliteit kleurenfoto's op een inkjet printer te krijgen , is speciaal inkjetpapier vereist , zodat de kleuren won ' t bloeden . Sommige laserprinters zijn nu in staat om kleur , en dus ze zijn het vinden van een plaats in meer woningen . Laserprinters don ' t vereisen speciale papier om geweldige kleur detail en druk krijgen met een hogere resolutie . Overall , laserprinters product een hogere kwaliteit van afdruktaken .
Speed ​​

Inkjet printers
kunnen alleen afdrukken een rij op een moment . De printkoppen gaan heen en weer over het papier als het wordt gevoed in stappen door de printer . Dit proces neemt tijd in beslag , vooral wanneer vele kleuren worden betrokken . Laserprinters print de hele pagina als het wordt gevoed door de printer . Slechts een keer nodig is , zodat de afdruk veel sneller is voltooid . Laser printers zijn de snelste van de twee soorten .
Cost

Wanneer we kijken naar de kosten van printers , zijn er twee factoren in aanmerking te nemen . De up -front kosten van een inkjetprinter is veel minder dan die van een laserprinter . De kosten van inkt in de tijd meer dan de kosten van toner . Inkjet printers gebruiken inkt terwijl laserprinters toner . Verwacht een hogere up - front kosten op laserprinters , maar met hoe lang de toner meegaat , de totale kosten voor laserprinters zijn veel minder . Gedurende de levensduur van een printer , zal de laser printer veel minder kosten .
Technologie |

Inkjet printers
maken gebruik van een vloeibare inkt , meestal met twee verschillende patronen . Een zwarte cartridge doet al het zwart in een beeld als tekst , terwijl de kleur - rood , geel en blauw - cartridge maakt gebruik van druppels van de drie belangrijkste kleuren te mengen en maken de kleur die nodig is voor de afbeelding of tekst . Een laser printer maakt gebruik van droge toner , die wordt gesmolten in het papier met een laser en drum .
Welke

Hoewel inkjet printers zijn niet zo snel als laserprinters , ze zijn nog steeds snel aan de klus te klaren . Voor thuisgebruik , inkjet-printers zijn nog steeds in hoge vraag . Als u een printer voor zakelijke behoefte , een laserprinter is uw betere optie . Zorg ervoor dat je krijgt wat je budget het toelaat , soms een combinatie van een zwarte laserprinter en een kleuren inkjet printer is best . Kleurenlaserprinter nog te duur .

Previous: Next:
  computer Printers
·Mijn HP Deskjet 3520 Zal niet …
·Problemen met een HP Photosmar…
·Hoe wis ik de inktcartridge ge…
·Hoe de printkop reinigen op ee…
·Hoe maak je een inktcartridge …
·Hoe je HP Deskjet F4180 wijzig…
·Hoe maak je een chip op de Can…
·Hoe kan ik een draadloze print…
·Wat zijn de oorzaken Black Lin…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe te bespoedigen Apache 
·HP 5610 Foutmeldingen 
·Hoe te Refill Ink voor de WorkForce 30 
·Normale temperatuur voor een 7200 RPM la…
·Hoe maak je een Microsoft Flash Drive Ge…
·Over Soorten inktcartridges voor HP prin…
·Hoe maak je een DDR2 RAM Upgrade 
·Wat zijn aanbevolen specificaties voor e…
·Hoe te wijzigen Energiebeheer Op een com…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com