Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Over Soorten inktcartridges voor HP printers
Hewlett - Packard is een van de grootste fabrikanten van printers en makers van printer cartridges in de wereld . Sinds de jaren 1990 toen inkjetprinters werd betaalbaar en populair is Hewlett - Packard aangepast verschillende modellen van inkjet cartridge aan de behoeften van de klant passen . Weten over de verschillende soorten inkjet cartridges kunnen helpen de consument een weloverwogen keuze bij het winkelen voor inkt . Soorten

Er zijn vier basistypen van inkjet cartridges voor de Hewlett Packard printers ; zwart , tri-color , cyaan - magenta - geel en foto zwart . Deze worden verder onderverdeeld in twee categorieën ; . De oudere modellen van Hewlett Packard met vijf of zes - cijferig nummer en de nieuwere twee of drie cijfers modellen
Zwarte

Black in jet cartridges zijn gewoon dat - een kleine plastic cartridge gevuld met zwarte inkt . Dit zijn de meest voorkomende en aan de goedkoopst te vullen . Ze hebben de neiging om de detailhandel voor ongeveer $ 20 tot $ 45 voor een nieuwe HP cartridge . Als alternatief kan een consument een nagevulde cartridge voor $ 30 tot $ 40 te kopen , hebben de cartridge bijgevuld bij een bijvullen station voor ongeveer $ 10 of vul het zelf met behulp van een kit verkocht voor ongeveer $ 5 .
Tri - Kleur

drie-kleuren printer cartridges
zijn de tweede meest voorkomende cartridge beschikbaar voor Hewlett Packard kleuren inkjet printers . Deze zijn vergelijkbaar met de zwarte cartridge in het ontwerp en de vorm , tenzij ze hebben drie afzonderlijke kamers ( of in sommige gevallen , folie zakjes ) ​​gevuld met cyaan , magenta en gele inkt die de printer te laten mixen en matchen aan vrijwel elke kleur te produceren . Typisch , deze cartridges zijn complexer en duurder om te kopen , detailhandel voor ergens tussen de $ 30 en $ 50 , afhankelijk van het model en de beschikbaarheid. Ook, net als de zwarte inktcartridge , is het mogelijk om opnieuw gevulde cartridges te krijgen of te vullen deze cartridges , hoewel de prijs nog steeds hoger dan zwarte inkt cartridges zullen zijn .
Cyan - Magenta - Geel

de cyaan , magenta en geel patronen van sommige Hewlett - Packard printers zijn vrij zeldzaam omdat ze alleen worden gebruikt in bepaalde modellen voor de productie van professionele kwaliteit printers . Deze cartridges afwijken van de driekleurencartridges ze vervangen in dat elke kleur wordt opgenomen in een enkele cartridge dat is een andere vorm en omvang dan de zwarte of de drie-kleuren cartridge . Deze individuele kleuren printer cartridges meestal detailhandel voor ongeveer $ 35. Er zijn nagevulde cartridges beschikbaar voor deze individuele kleurencartridges , maar de mogelijkheid om ze te vullen met een refill station van via een home kit kan problematisch zijn als de stijl is nog vrij nieuw en relatief zeldzaam .
Foto zwarte

tegenstelling tot standaard printer , fotozwart wordt onderscheiden door een rode top en wordt alleen gebruikt in de productie van foto's . Foto zwart is duurder dan het standaard zwart , op ongeveer $ 25 tot $ 35 per cartridge . Er zijn bijgevuld rassen beschikbaar , maar er zijn geen mechanismen voor zelf - bijvullen en machine bijvullen is zeldzaam .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een paperjam Clear…
·Hoe maak je Refill een Canon i…
·Hoe maak je foto's met de Lexm…
·Hoe maak je een Sollicitatie a…
·Hoe te Refill een HP 27 driekl…
·Hoe maak je een Epson R340 pri…
·Hoe de printkop reinigen op ee…
·Hoe kan ik drivers op een HP 7…
·Hoe te kopen lege toner cartri…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Informatie over de iPad 3G 
  Hardware Articles
·Hoe een EasyCap installeren 
·Oorzaken van de HP Deskjet 693 printer d…
·Hoe kan ik opladen Mijn Enpower ENP - 31…
·Hoe je Dual Core processoren inschakelen…
·Waarom een computer loopt vast op Contro…
·Hoe een Thumb Drive Pas 
·De verschillen tussen seriële en parall…
·Hoe maak je zwarte inkt gebruiken Alleen…
·Hoe te verbinden S /PDIF op een SoundMAX…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com