Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP 5610 Foutmeldingen
De HP Officejet 5610 is een business - georiënteerde kleuren inkt - jet printer dat de Amerikaanse computer-technologie bedrijf Hewlett - Packard in 2005 uitgebracht voor afdrukken, kopiëren , scannen en faxen van documenten . Bij gebruik van de all - in-one printer , kan er een foutbericht weergegeven op het scherm van de pc waarop het apparaat is aangesloten te zijn . Foutmeldingen kunnen worden veroorzaakt door een van een verscheidenheid van problemen met de HP 5610 en de HP website geeft tips om voor hen te zorgen . Systeemvereisten Bericht

Bij het installeren van de HP OfficeJet 5610 op uw Windows-pc , de foutmelding " Uw systeem voldoet niet aan de minimale systeemvereisten " kunnen opduiken . Als dat gebeurt , verschijnt er een venster System Requirement Controleer ook om te bepalen of u kunt doorgaan ondanks de foutmelding . Als er een groen vinkje , kunt u doorgaan met de installatie . Een gele driehoek is ook prima , maar de functionaliteit beperkt printer symboliseert . Een rode cirkel met een witte X voorkomt dat u verder met de installatie gaan ; je zou moeten doen op basis printerdriver van het besturingssysteem
Connection Failure Message
.

Tijdens de installatie van de HP Officejet 5610 -installatie software vraagt ​​u om de printer aan te sluiten op de pc via een USB -kabel . Na dit punt , een ' Device Setup is niet voltooid ' of ' Onbekend apparaat " kan verschijnen . Controleer de USB-aansluiting om te controleren of het goed beveiligd of vrij van gebreken . Als het probleem zich blijft voordoen , probeer dan het installeren van de OfficeJet 5610 op een andere pc indien beschikbaar , of volledig verwijderen en opnieuw installeren van de printer .
Offline Bericht

A " , printer is offline ' foutmelding geeft aan dat de HP Officejet 5610 printer niet zal reageren op commando's , zoals afdrukken , en de geplande printtaken zal worden geplakt in de wachtrij . Klik op de " Software & Driver Downloads "-link van het product homepage van en download de HP Print Diagnostic Utility applicatie, die het exacte probleem met de printer identificeert en corrigeert deze automatisch met een klik . Nadat het probleem is opgelost , start u de computer voor de printer weer gaan werken .
Scannen Communicatie Message

Als u gebruik maakt van de functie van de HP OfficeJet scannen 5610 , een foutmelding die luidt: " Er is een fout opgetreden tijdens het communiceren met scanapparaat " verschijnen . Sluit de computer en druk op de HP 5610 -knop om het apparaat uit te schakelen en wacht tot maximaal 10 seconden . Zet de computer en de printer weer aan en probeer de scan opnieuw . Als de scanfunctie nog steeds niet werkt , download dan de HP Scan Diagnostic Utility , die , zoals de HP Print Diagnostic Utility , is ook bij het ​​product Software & Driver Downloads.

Previous: Next:
  computer Printers
·De Canon MultiPASS C530 is een…
·Hoe te fotokopie op een Epson …
·Hoe kan ik een HP 6210 papieri…
·Hoe te barcodelabels printen n…
·Hoe installeer ik de Brother 2…
·Hoe kan ik zien of ik een nieu…
·Hoe te Okidata printkoppen wij…
·Hoe maak je een LaserJet 1320 …
·Hoe schoon een afdrukspoolerbr…
  Related Articles
Hoe maak je een fout 2002 Fix op een iPa…
Hoe fout 21 Fix op een iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
  Hardware Articles
·Hoe je Custom Build een Acer Laptop 
·Het importeren van een CSV- lijst met co…
·Specificaties van een Full Size Antec P1…
·Hoe je HP printer bureaubladpictogrammen…
·PC Keyboard Types 
·Risico's van Gegevens opslaan op een USB…
·Personal Computers Vs . Macs 
·Hoe maak je een minipoort Uninstall 
·Hoe te bedraden een Telemecanique SR1 - …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com