Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Waarom Preventief Onderhoud voor printers Is Belangrijk
Een slecht functionerende computer printer kan niet alleen vervelend , het kan ook erg duur zijn als je afhankelijk zijn voor zakelijke doeleinden . De meest voorkomende printerproblemen kunnen worden vermeden door middel van routine-onderhoud . Printer onderhoud nodig heeft kan variëren, afhankelijk van het merk van een machine , zodat de handleiding van uw printer raadplegen voor tips om uw apparaat te houden in topconditie werk orde . Puin Ophoping

tegenstelling tot andere computer hardware onderdelen zoals monitors en modems , computers creëren puin via de normale uitoefening van hun werking . In het bijzonder kan de opbouw van inkt tijd drukefficiëntie verminderen , evenals de ophoping van stof en vuil op de verschillende bewegende delen . Daarom is het essentieel om de printer regelmatig schoon te maken onderdelen zoals rollers , platen en aandrijf lijn vrij van vuil houden .
Geen onderbreking

Afhankelijk van het type printer je hebt , het moet inkt of toner op de uiteindelijke gedrukte product te produceren . Routineonderhoud uitvoeren kan ervoor zorgen dat u vervangt inkt of toner cartridges regelmatig zodat je niet " drooglopen " in het midden van een grote afdruktaak . Het houden van tal van extra cartridges bij de hand kunt ervoor zorgen dat u bereid zult zijn om ze te vervangen wanneer dat nodig is en voorkomen dat de productie licht of onleesbare documenten .
Preventie Schade

In sommige gevallen het gebrek aan routine- onderhoud van de printer uit te voeren kan leiden tot meer schade aan het toestel . Wanneer je met een inkjetprinter , bijvoorbeeld afdrukken wanneer de inkt bijna op is kan de printkop , dat is de component computer dat de inkt is van toepassing op het papier beschadigen . Volgens de website van Computer Tips , kan een poging om zelfs een deel van een pagina met een lege cartridge afdrukt permanent de printkop beschadigd raken .
Afdrukkwaliteit

Goed onderhoud van uw printer kan de kwaliteit van het drukwerk hoog. Als je een bedrijf te runnen , betekent dit dat u voorkomen dat het maken van een ongunstige indruk aan klanten . Zelfs als u uw printer niet vaak gebruikt, kunt witte strepen op de afgedrukte pagina te vormen vanwege droge inkt in de printkoppen . U kunt dit voorkomen door het uitvoeren van een printkop reinigingscyclus wekelijks of periodiek afdrukken van een testpagina .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Zebra printkoppen Verva…
·Hoe te Epson inktcartridges in…
·Hoe kan ik een draadloze print…
·Xerox 6280N en 6280DN Verschil…
·Hoe te vullen uw LC51 Brother …
·Hoe de Raden van de HP Officej…
·Vergelijk inktcartridges 
·Hoe kan ik een Dell -printer u…
·Hoe maak je een Kodak ESP7 Dem…
  Related Articles
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Waarom kan ik mijn iPad Charge ? 
Waarom werkt mijn iPad gebruik Flash ? 
Waarom heeft Apple de lancering van de i…
Waarom wordt mijn iPad Say Kan geen verb…
Waarom heeft de iPad gebruik zoveel band…
Waarom duurt het zo lang om mijn iPad sy…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een NetGear MA111 Install 
·Toegang krijgen tot een SD-kaart 
·Welke tool wordt gebruikt om soldeer van…
·Hoe te VMware Fusion installeren op een …
·Intel Pentium Dual Core E2200 prestaties…
·Hoe het opzetten van uw computer BIOS op…
·Hoe je BIOS opties Uitschakelen 
·CF-kaart Specs 
·Scanjet G4050 Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com