Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Lexmark X7675 Installatie Problemen
Als de computer niet kan communiceren met uw Lexmark X7675 all - in-one printer , mislukt het installatieproces automatisch . Potentiële daders achter deze mislukte communicatie zijn een losse of problematisch kabelaansluiting , hardware problemen , compatibiliteitsproblemen met stuurprogramma's en het feit dat de on - screen setup procedures te volgen . Problemen met communicatie-apparaat naar de Lexmark X7675 succes te installeren op uw computer . Kabel Trouble

De Lexmark X7675 maakt gebruik van een USB-kabel om het apparaat aan te sluiten op uw computer . Deze kabel kan de computer communiceren met de X7675 . Als uw computer niet aan uw X7675 herkennen tijdens het installatieproces , bevestigen dat de kabel stevig op de de achterkant van de printer en de USB- poort van uw computer . Daarnaast inspecteer de kabel op tekenen van schade , waaronder blootliggende draden , plooien en snijwonden , en vervang de kabel indien nodig .
Port Problemen

Een probleem met de USB -poort kan de computer mogelijk niet meer communiceren met de X7675 , wat resulteert in het apparaat mislukken van de installatie . Sluit uw X7675 op een andere USB -poort op uw computer . Als dit het probleem oplost , dan is de oorspronkelijke poort is uitgeschakeld of defect . Gebruik Apparaatbeheer van Windows om de status van de USB- poorten op uw computer te controleren . Om Apparaatbeheer te openen , klikt u op het Windows- orb , "Configuratiescherm ", " Hardware en geluiden " en " Device Manager . " Zoek en klik op de " + " naast de Serial Bus optie Universele controller apparaat . Als je ziet " USB Host Controller " en " USB-hoofdhub " vermeld , dan heb je de poort al ingeschakeld . Om Apparaatbeheer te openen vanaf uw Windows Vista- computer , opent u het Configuratiescherm en klik vervolgens op de optie " Systeem en onderhoud " , " System " en " Device Manager . "
Software Installation Failure < br >

aansluiten Lexmark X7675 aan op uw computer voordat u gevraagd dit te doen kan leiden tot de installatie is mislukt . Wanneer dit gebeurt , verwijderen en dan opnieuw installeren van de software kan het probleem oplossen . Voor u de software voor uw Lexmark X7675 , moet u eerst de USB- kabel tussen de printer en de computer . Klik vervolgens op het Windows- orb , "Programma's ", " Lexmark X7600 Series" en " Tools" om de inhoud van de map Lexmark Tool bekijken . Klik op de " Uninstall Lexmark X7600 Series " snelkoppeling naar het programma te openen , en klik vervolgens op de knop "Ja" om de software te verwijderen van uw computer . Klik op de knop " OK " om uw computer opnieuw op te starten wanneer hierom wordt gevraagd . Start het installatieprogramma zodra de computer wordt opgestart . Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van uw Lexmark X7675 voltooien .
Windows 7-compatibiliteit

Als u onlangs een upgrade naar het Windows 7 -besturingssysteem , kan de computer niet communiceren met de Lexmark X7675 als je niet aan het toestel voorafgaand aan de upgrade te verwijderen en te verwijderen . Om het Lexmark printerdrivers op uw Windows 7-computer opnieuw installeert, moet u eerst de kabel die uw X7675 verbindt verbreken . Vervolgens moet u de Lexmark printerdriver software te verwijderen van uw computer . Als u nog niet hebt gedaan , download dan de Windows - 7 - compatibele driver van de Lexmark website . Installeer de software op uw computer , maar weet je X7675 niet terug aan tot gevraagd dit te doen door het setup-programma .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een printer aangesl…
·Wat is een Band Printer 
·Hoe maak je een A940 Dell Prin…
·Wat inkt doet Cannon S900 gebr…
·Hoe maak je een Netgear PS101 …
·Hoe maak je een USB -printer n…
·Hoe Clean & vervangen inkjet p…
·Hoe afdrukken het EOB 2 JetDir…
·Inktfilters wijzigen in een Ep…
  Related Articles
Grafische kaart Installatiehandleiding 
PCI grafische kaart Problemen met de ins…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
Installatie van een DirectX 9 -videokaar…
Hoe werkt een videokaart Installatie ver…
Optiplex GX150 PCI videokaart Installati…
Hoe maak je een geluidskaart Identificee…
Installatie van een IBM System X 3500 RA…
Proliant Installatie 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een OS Kopiëren naar een an…
·Waarom wordt mijn Keyboard ruik Gebrande…
·Hoe maak je een harde schijf in een HP P…
·Hoe te Refill HP F4280 inktcartridges 
·Het automatisch laden van de iSight Lich…
·Hoe kan ik de Samsung Q1 naar Boot Via U…
·Hoe te configureren een Adaptec SCSI Car…
·Correcte afvoer van gebruikte tonercartr…
·Hoe je het wachtwoord voor een MacBook 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com