Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe werkt een videokaart Installatie verschillen van een NIC Card Installatie ?
Computer gamers eisen top - kwaliteit graphics en uitstekende prestaties , die computer games en videokaarten opgesloten in een technologische wapenwedloop jarenlang heeft bewaard . Een moderne videokaart heeft een eigen dedicated geheugen en processor , waardoor het meer als een kleine computer dan een add - on -kaart . Videokaarten hebben mechanische , elektrische en software eisen waaraan u moet voldoen - anders zal de kaart niet goed werkt . Dit maakt de installatie van een videokaart significant afwijkt van de installatie van andere add - on kaarten zoals netwerk interface-kaarten ( NIC ) . Uitbreiding Soorten Slot

Een computer moederbord heeft ten minste een speciaal slot voor een videokaart . Deze uitbreiding slot is de snelste op het moederbord en de dichtst bij de centrale verwerkingseenheid ( CPU ) . Op moderne moederborden , de videokaart slot is typisch een Peripheral Component Interconnect ( PCI ) Express x16 slot - de " x16 " geeft aan dat de sleuf heeft 16 " lanes " , dat de overdracht van gegevens gelijktijdig aan de bandbreedte eisen van videokaarten voldoen . Netwerkkaarten gebruiken lager presterende slots , zoals PCI Express x1 -of 32 - bits conventionele PCI-slots .
Auxiliary Power

Een high - end videokaart
heeft als veel geheugen en rekenkracht als een typische computer uit de vroege jaren 2000 , en kan vereisen zo veel als 250 watt aan vermogen om te werken . Een PCI Express -sleuf kan niet leveren deze veel macht . Als gevolg hiervan , veel videokaarten vereisen extra stroomaansluitingen rechtstreeks van de voeding van de computer . Netwerkkaarten niet hulpvermogen verbindingen nodig .
Aangrenzend uitbreidingsslots

Met alle computeronderdelen , kracht en warmte gaan hand in hand . Videokaarten zijn een goed voorbeeld van deze , veel high - end videokaarten hebben uitgebreide koelsystemen met plastic of metalen windtunnels die warme lucht rechtstreeks sturen van de achterkant van de computer . Omdat dit type koelsysteem draagt ​​bij aan de breedte van de videokaart , de kaart wordt het gebruik van de aangrenzende sleuf op het moederbord . Als gevolg hiervan , moet u wellicht de andere uitbreidingskaarten reorganiseren van uw computer bij het installeren van een videokaart . Netwerkkaarten geen speciale koeling vereist .
Device Drivers

Windows
omvat de noodzakelijke stuurprogramma's voor vele soorten netwerkkaarten . In de meeste gevallen , Windows herkent en begint met een netwerkkaart onmiddellijk na de installatie . Echter , moet u het specifieke stuurprogramma's voor uw videokaart om de meeste van zijn functies te ontsluiten installeren . Bovendien, omdat de fabrikanten van videokaarten werken hun stuurprogramma's regelmatig , moet u controleren of er bijgewerkte stuurprogramma's op een regelmatige basis om ervoor te zorgen dat uw videokaart even goed presteert als het kan met nieuwe games.
< br >

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe de videokaart vervangen in…
·Installatie van nieuwe grafisc…
·Hoe maak je een 3D- videokaart…
·GT330M Vs . 9300 Apple Grafisc…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een ATI Mobility 7…
·Zal een 64Bit videokaart Werke…
·Hoe om te upgraden ATI Mobilit…
·Hoe de grafische kaart verplaa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een inktcartridge wijzigen in een HP…
·Hoe Hook Up een Toshiba notebook harde s…
·Hoe een SIP Server Test 
·Hoe te Citrix XenApp Computer Server Set…
·Hoe te vergelijken SATA harde schijf sne…
·Over Laser Printer resolutie 
·Hoe je films Zet op een Pandigital fotol…
·Mijn LaserJet Zal niet Pick Up Papier in…
·Hoe de Printing Cartridge wijzigen in ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com