Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Hoe te Citrix XenApp Computer Server Setup
De Citrix XenApp 6 server is een applicatie die wordt gebruikt om verbinding met bedrijfsapplicaties , en stelt beheerders in staat om database- en gebruikersinformatie te beheren . Met het oog op het opzetten van de Citrix XenApp 6 server moet u de XenApp 6 -bestand downloaden en vervolgens installeren van de applicatie op uw computer . Met beheerdersreferenties kunt u dan de juiste instellingen op de XenApp -server met de computer server opzetten voor uw bedrijf te verbinden configureren . Instructies
1

Dubbelklik op de XenApp 6 -bestand op uw bureaublad na je hebt volledig het gedownloade bestand en klik vervolgens op de optie ' Install XenApp Server " . Kopen van 2

Klik op de " server rollen Add " optie en klik vervolgens op de " ik ga akkoord met de voorwaarden van deze licentieovereenkomst " optie . Klik op de knop " Next " en selecteer vervolgens de optie " XenApp " .
3

Klik op de knop " Next " en selecteer vervolgens de XenApp functies die u wilt installeren , zoals XenApp beheer en XenApp Server .
4

Klik op de " Next " knop twee keer en klik op de knop "Install" . Klik nogmaals op de knop "Install" op de pop - up venster dat verschijnt.
5

Wacht tot de installatie is voltooid en klik vervolgens op de knop "Voltooien" . Klik op de " Configure " optie naast het programma " XenApp " .
6

Klik op de " een nieuwe server Maak farm " -optie . Voer de servernaam en de beheerder gebruikersnaam in de daarvoor bestemde vakken en klik op de knop "Volgende " .
7

Selecteer de " Gebruik een bestaande server -licentie " -optie en voer de naam in licentie aan de toenmalige " servernaam License" box . Klik op de knop "Volgende " en klik vervolgens op de optie ' Nieuwe databank " .
8

Voer de servernaam en de databank in de tekstvakken en selecteer vervolgens de optie' Geïntegreerde Windows-verificatie " . Klik op de knop "Volgende" .
9

Voer uw beheerderswachtwoord in en klik op de knop "OK " . Klik op de knop "Volgende " en klik vervolgens op de "Toestaan ​​shadowing van gebruikers sessies op deze server " optie .
10

tweemaal Klik op de knop " Next " en selecteer vervolgens de optie " Microsoft Active Directory " . Klik op de knop "Toepassen" en vervolgens op de knop "Voltooien" .

Previous: Next:
  Servers
·Hoe uw eigen Storage Pods Buil…
·Hoe maak je een Snap Server Up…
·Hoe het opzetten van een Serve…
·Specificaties van de HP 9000 L…
·Heeft de PBX Ga voor of na de …
·Wat is een MTG Server ? 
·Hoe het opzetten van een exter…
·Hoe maak je verbinding met een…
·De juiste manier om grootte va…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Inspiron 1520 Memory Upgrade 
·HP DV4000 Batterij plaatsen 
·Hoe kan ik een HP printer te installeren…
·Hoe kan ik een DVD-brander oplossen voor…
·Hoe te openen de Flash Drive 
·Hoe kan ik mijn harde schijf leegmaken ?…
·De stappen om Refill een Samsung Laser T…
·Hoe kan ik een Sony Vaio Desktop Case Op…
·Scannen naar PC Met de HP Laserjet 3015 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com