Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Hoe uw eigen Storage Pods Build
Dataopslag kan duur en een gedoe . Voor particulieren , is het meestal niet al te slecht . Verschillende bedrijven bieden data-opslag of back-up voor een redelijke vergoeding , maar voor een bedrijf , wilt u misschien de extra beveiliging van het hebben van het lokaal opgeslagen , in plaats van op het internet , ongeacht hoe veilig is de service . Het bouwen van uw eigen opslag pod is kosteneffectief en eenvoudig geworden . Wat je nodig hebt
4U aangepaste opslag pod behuizing
12 voorste fan mounts
12 middelste fan mounts
fans 6 case
9 - port multiplier backplanes
760 - watt voeding < br > 2 voeding dempers
Moederbord Goedkope 4 - GB DDR2 800 RAM
3,3 - GHz Intel Core 2 CPU
Aan /uit schakelaar
80 - GB PATA Boot Drive met 64 - bit Linux Debian geïnstalleerd
3 twee -poorts PCIe SATA II -kaart
9 SATA II kabels Goedkope 4 - poort PCI SATA II -kaart
45 1,5 - TB SATA- schijf
45 HD anti - vibratie mouwen
72 nylon schroeven
72 nylon backplane standoffs
Foam rubber pad
Toon Meer Aanwijzingen

Bestel 1 de stroomvoorziening kabelbomen en de chip sets uit de fabrikanten met de specs : de eerste voeding heeft een klant kabelboom met deze specs : vijf vier - pins , 90 - graden molex HD connectoren met twee connectors elk bij 36 centimeter lang aan de verste connector en 32,5 centimeter naar de dichtstbijzijnde ( 3,5 inch uit elkaar) en drie vier - pins , 12v fan connectors op 32 centimeter lang met extender en RPM signaal dat kan hechten aan de motherboard.The specificaties voor de tweede voeding moet een 24 - pins moederbord connector 8 centimeter lang zijn, een vier - pins ATX12V voor CPU 8 centimeter lang , vier vier - pins , 90 - graden molex HD connectoren met twee connectors elk bij 36 centimeter aan de verste connector en 32,5 centimeter naar de dichtstbijzijnde ( 3,5 cm uit elkaar ) , een vier - pins , 90 - graden molex aansluiting bij 12 centimeter lang , en drie drie - pins , 12v fan aansluitingen 12 centimeter lang met een extender voor RPM signaal dat kan hechten aan de motherboard.The Chipset specs zou moeten zijn : SiI3726 op elke poort multiplier backplane tot vijf schijven aansluiten op een SATA-poort . SiI3132 op elk van de drie PCIe SATA kaarten tot twee backplanes hechten each.SiI3124 op een PCI SATA -kaart te koppelen aan vier poortmultiplier backplanes . kopen van 2

Stel uit de opslag pod behuizing. Plaats de voorste en middelste fan mounts in de opslag- pod en installeer de case fans volgens de fabrikant ventilator . Plaats de backplanes in de bodem van de pod in rijen van drie . Mentaal etiket van de backplanes 1-3 langs de voorwand , 4 tot 6 in de middelste rij en de 7-9 naast het midden divider .
3

Leid de kabels van de eerste stroombron door de gaten in het midden divider . Klik de kabels in de stopcontacten in elk van de voorste fans , de verre drie backplanes en de twee backplanes aan de linkerkant als je geconfronteerd met de achterzijde van de opslag- pod . De netsnoeren en stopcontacten voor de backplanes hebben vier pennen en de snoeren en stopcontacten voor de fans hebben drie pinnen . Alle van de stekkers passen alleen gericht op een manier.
4

Neem vier kabels van de tweede stroombron en lopen ze door de verdeler . Snap ze in de stopcontacten op de vier overgebleven backplanes . Sluit de drie ventilatoren in het midden divider , de vier - pins en 24 - pins stopcontact op het moederbord , en de vier - pins stopcontact op de opstartschijf .

Slide 5 het moederbord in zijn gleuf in de rug van de opslag pod en plaats de RAM en de CPU. Sluit de schakelaar aan de achterkant van het moederbord . Installeer de vibratie dempers voor elke voeding volgens de specificaties van de fabrikant . Plaats de tweede voeding op de top van het moederbord en de eerste voeding aan de linkerkant van de achterwand en passen ze stevig in hun eigen sloten .
6

Snap de twee - poorts SATA -kaarten in hun sleuven in de rug van de opslag- pod , en lopen twee 36 - inch SATA kabels door de gaten in het midden divider van elke kaart . Sluit de SATA- kabels van de eerste kaart aan de linkerkant om de SATA- poorten op backplanes 1 en 4 . Sluit de kabels van de tweede kaart op de poorten van 2 en 7 . Sluit de kabels van de derde kaart op de poorten van 5 en 8 . Snap het vier - poorts SATA -kaart in de sleuf aan de rechterkant naar de achterkant van de pod , en lopen drie SATA- kabels door de verdeler aan de connect naar backplanes 3 , 6 en 9 .
7

Installeer de 1.5 - terabyte harde schijven in hun mouwen en in de sleuven van de backplanes , met behulp van de nylon schroeven en backplane afstandhouders aan elk van de harde schijven aansluiten . Plaats het schuimrubber kussen over de bovenkant van de peul , en sluiten en verzegelen het deksel .

Plug 8 in de opslag- pod en flip de schakelaar . Opstarten van de opstartschijf met de 64 - bit Linux Debian systeem is geïnstalleerd , en beginnen met het opslaan van uw gegevens .

Previous: Next:
  Servers
·Wat is een U op een server Cab…
·Wat is een Mango Server 
·Server Ramp Recovery Plans 
·Hoe maak ik een NAS Server Bui…
·Wat is een ODM Server ? 
·Hoe controleert de versie van …
·Hoe te openen een Dell PowerEd…
·Hoe te Run Microsoft Exchange …
·Hoe om email adressen te expor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Laptop toetsen niet werken met een lage …
·Hoe te bestellen Books uitschakelen Vanu…
·Hoe te Cool Down een AMD laptop 
·Lijst van Magnetic Storage Devices 
·Hoe Computer Alarmen Stop in BIOS 
·Centronics parallelle Specs 
·De specificaties van een Microsoft Wirel…
·Hoe de BIOS Upgrade voor een eTower 400i…
·Hoe maak je een harde schijf naar FAT32 …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com