Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe Computer Alarmen Stop in BIOS
Het BIOS ( Basic Input /Output System ) is een programma dat veel hardware functies beheert . Het is gelegen op een chip in je moederbord . Een van haar taken is het alarm controle. De meest voorkomende vorm van alarm in werking gesteld wanneer de interne thermometer op het moederbord registreert een warmte- niveau gevaarlijk om de verdere werking . Dit leidt meestal tot een alarmsignaal gevolgd door een automatische uitschakeling van de machine . Het is mogelijk om dit alarm uit te schakelen en vervangen de automatische uitschakelfunctie . Er zijn ook " geluidssignalen" dat de BIOS klinkt als er fouten ( onttroond videokaarten , slecht geheugen , CPU problemen ) , maar die kan meestal niet worden uitgeschakeld via het BIOS . Wat je nodig hebt
Punttang ( optioneel ) op Twitter pincet ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verkennen of het veilig is om te schakelen de computer alarm . Als het alarm klinkt om een ​​nauwkeurige hoge temperatuur lezen , kunt u het risico schade aan uw computer door het uitschakelen van het alarm en automatische uitschakeling functie . Als uw computer oververhit raakt of loopt op een constante hoge temperatuur , kan de hardware permanent worden beschadigd of vernield. Kopen van 2

Bepaal hoe u toegang tot uw BIOS . In alle gevallen moet u een toetsenbord commando of een serie toetsaanslagen te voeren terwijl de computer wordt opgestart . Druk op de escape- toets wanneer de computer wordt in eerste instantie op aan laars tekst weer te geven . Er moet een scherm vertellen u wat toetsen te drukken om toegang te krijgen tot uw BIOS te zijn . Het kan lezen " Press ( een sleutel) om Setup " of een soortgelijke boodschap .
3

Toegang tot uw BIOS door op de toetsen aangegeven door uw boot informatie . Als je nog niet weet hoe u toegang tot uw BIOS , raadpleegt u uw referentie materiaal voor meer informatie .

Kijk voor een optie waarmee u het alarm uit te zetten of te wijzigen welke temperatuur het klinkt op 4 . Dit kan worden weergegeven onder een categorie genaamd "Power Settings " of iets vergelijkbaar met die . BIOS- menu's verschillen afhankelijk van de fabrikant . Sommige fabrikanten van moederborden verbieden u uit uitschakelen alarmen rechtstreeks via de BIOS om veiligheidsredenen . De meeste moederborden , echter , zodat u de temperatuur punt waarop een alarm wordt geactiveerd via het menu "Power Settings " te veranderen . Verhoog de ​​temperatuur alarm triggerpoint om het minder waarschijnlijk om geluid uit te maken . Op sommige modellen kunt u ook veranderen de temperatuur waarbij een automatische uitschakeling wordt geactiveerd .
5

Schakel de interne luidspreker op het moederbord als je niet een optie om het afsluiten van de wekker te vinden . Als u Windows gebruikt , kunt u dit doen via de Device Manager . Apparaatbeheer te openen . Ga naar het menu Beeld en zorg ervoor dat " Verborgen apparaten weergeven " is aangevinkt . Ga naar Non Plug and Play Drivers . Selecteer Beep , ga naar eigenschappen en selecteer het tabblad driver . Klik op "Stop Device . "
6

Een andere optie is om te verwijzen naar uw moederbord documentatie voor hoe jumpers veranderen aan de interne luidspreker uit te schakelen . Dit zal vereisen dat u weet hoe u uw computer behuizing verwijderen en interactie met jumpers . Schakel de computer uit en haal de stekker uit het stopcontact voordat u de behuizing opent . Gebruik punttang of een pincet om veilig toegang te krijgen tot de jumpers .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe je BIOS Dump vanaf een com…
·Hoe een BIOS Chip Install 
·Hoe de BIOS Enter op een Asus …
·Hoe je BIOS Setup Enter op een…
·Hoe bekijkt een BIOS System Lo…
·Hoe een BIOS met behulp van ee…
·Hoe je BIOS-wachtwoord Uitscha…
·Ik Wachtwoord BIOS-wachtwoord …
·Hoe de BIOS -instellingen in X…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Linux /Epson Compatible Scanners 
·Canon BJC 2010 Problemen 
·Lijst van elektrische componenten 
·Hoe naar Small Print Less Wazige Zorg 
·Wat is een IEEE 1394 -adapter ? 
·Canon iP6700D Inktfout C op een PC 
·Voordelen van een Rollerball Mouse 
·Hoe maak je een tweede SATA 2 harde schi…
·De verschillen tussen GS en GT NVIDIA Ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com