Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Grafische kaart Installatiehandleiding
De installatie van een grafische kaart ( ook wel bekend als een videokaart ) is een redelijk eenvoudige procedure . Of deze kaart wordt een oudere kaart vervangt als een upgrade , of een reparatie voor een kaart die niet meer werkt , de stappen hetzelfde zal zijn als dit was een gloednieuwe computer geassembleerd . Het openen van de zaak

Macht
het systeem uit en koppel het netsnoer los . Vervolgens koppelt u alle kabels van buiten de computer die de computer verbinding met het toetsenbord, de muis en monitor.Place het systeem op een werkbank op een comfortabele hoogte , zodat u dan staan ​​het systeem en zie de binnenkant gemakkelijk . Zorg ervoor dat het oppervlak van de bank is schoon en vrij van alles wat zou kunnen krassen op het computer.Viewing het systeem van de achterzijde , zoek de schroeven die het zijpaneel van de computer vast te houden aan het chassis . Verwijder de twee Phillips Heads schroeven uit het zijpaneel en schuif het zijpaneel naar achteren totdat deze is gratis en kan worden getild .

Leg de computer -systeem naar beneden, zodat de open zijde van de computerkast wordt geconfronteerd up . U wordt nu naar beneden op het moederbord van de computer .
Installeren van de grafische kaart

Kijken in de computerkast op het moederbord , identificeren van de sleuf waarin uw afbeeldingen kaart zal de kaart fit.Line in de sleuf en laat net onder de metalen beugel die de grafische kaart zal vast aan de zaak chassis . Als er een schroef er zich ( nogmaals , meestal is dit een kruiskopschroef zijn) verwijder de grafische kaart en verwijder de screw.With de schroef verwijderd , de lijn van de grafische kaart in de sleuf en duw stevig maar niet te hard op de grafische kaart , met dien verstande dat de kaart blijft loodrecht op de motherboard.With de kaart gezet in plaats , schroef de schroef in de uitbreidingskaart te schroeven . Schuif vervolgens de zaak kant op het chassis en zet het , met behulp van de twee Phillips Head schroeven die u hebt verwijderd earlier.Reconnect alle kabels aan op de computer systeem en de macht van het systeem omhoog .
de grafische kaart Software /Drivers

Wanneer de computer systeem opstart ups en je hebt aangemeld ( indien nodig ) het installeren , een "nieuwe hardware gevonden " dialoogvenster verschijnt . In veel gevallen , en dit is afhankelijk van zowel uw merk en model van de grafische kaart , evenals uw besturingssysteem , de juiste stuurprogramma's zijn automatisch loaded.If het besturingssysteem kan niet de stuurprogramma's te laden , plaatst u de cd die is voorzien van uw grafische kaart in het cd - rom-station ( of dvd-station ) en sluit het station deur . In ongeveer 1 minuut , moet de CD begint te autorun en laden setup-programma van de grafische kaart . Volg de aanwijzingen op het scherm en wanneer de installatie voltooid is zal het systeem moeten worden rebooted.When het systeem volledig is opgestart en je hebt ingelogd , uw nieuwe grafische kaart zou moeten werken zoals verwacht.
< br >

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe te PCI grafische kaart te …
·Hoe weet ik of mijn computer n…
·Hoe weet je welke videokaart e…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Wat is de betekenis van SLI op…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een PCI Express 16…
·Hoe kunt u uw videokaart verri…
·Hoe maak je een Asus laptop vi…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
De grootte van een SIM -kaart voor een i…
Hoe te Graphics voor de iPad ontwerp 
Hoe maak je een SIM -kaart te laten werk…
  Hardware Articles
·HP Compaq Armada M700 Specs 
·Hoe te schrijven & Protect een DVD 
·Kunt u zoeken op een Kindle ? 
·Hoe maak je een cd - rw- schijf wissen 
·Hoe te Molex stekkers Verwijder 
·Hoe maak je een Systeem ID verkrijgen 
·Hoe maak je een schijf ophalen van Insid…
·Hoe om te controleren voor het modelnumm…
·SSD Vs . HDD Vermogen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com