Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat is een Band Printer
? Een band printer is een soort van impact printer met een drukkerij mechanisme dat een metalen lus of band gebruikt om getypte tekens te produceren . De lus of band heeft een set van tekens permanent in reliëf op het en deze set van tekens kunnen niet worden gewijzigd, tenzij de band vervangen . De band zelf draait of draait om hamers die het papier tegen het lint te duwen , waardoor het gewenste teken te produceren op het papier . Soorten

De band printer is een soort van impact printer . Impact printers werden ontworpen in vele verschillende vormen . Sommigen van hen zijn onder de golfbal printer , de margrietwielprinter en de dot matrix printer . De dot matrix printer afgedrukte tekens met een drukelement uit een groep van draden die kleine indrukken of stippen aan de brieven die moesten worden afgedrukt vormen. De margrietwielprinter gebruik gemaakt van een schijf die het reliëf personages nodig om af te drukken bevatte . De schijf gedraaid en een hamer zou de schijf slaan , te drukken tegen het lint . Het grote verschil in dit type printer is dat de schijf op de margrietwielprinter zodat verschillende lettertypen worden afgedrukt kunnen worden veranderd .
Nadelen

Omdat de band printer maakt gebruik van een afdrukelement of afdruk wiel dat is bedrukt met de letters , is het onmogelijk om de stijl van letters veranderen of de vergroten of verkleinen . Deze types van computers kunnen ook niet worden gebruikt voor grafische printen als de personages worden vooraf bepaald en kunnen niet gewijzigd worden , tenzij de band of element wordt veranderd .
Voordelen

Het grootste voordeel van een band printer is zijn snelheid . Dit type printer is in staat om tekst en tekens afgedrukt bij zeer hoge snelheden . Afdruksnelheid van 2.000 lijnen per minuut zijn mogelijk met dit type printer , waardoor deze ideaal maakt voor grote printvolumes . Bedrijfsleven , scholen en andere organisaties die hoge volumes printen nodig , maar zijn niet bijzonder bezorgd over de aard van de personages of de look van de drukkerij , kunnen veel baat hebben bij het ​​gebruik band printers . De soorten computers gebruikt met band printers zijn doorgaans gekoppeld aan mainframes en gebruikt voor industrieel printen .
Misvattingen

Band printers
worden vaak verward met band afdrukken . Band drukken is het proces van het verzenden naar een printer en is helemaal niet geassocieerd met dit type printer . Band afdrukken maakt printers met zeer beperkte geheugen om volledige pagina's van de personages , tekst en afbeeldingen af te drukken . Dit type van afdrukken is gedaan in rechthoekige secties in plaats van het afdrukken van een hele pagina tegelijk .
Geschiedenis

Hoewel het onduidelijk is wanneer de eerste band printer werd uitgevonden , invloed printers zijn rond sinds 1970 geweest . Deze soorten printers werden grotendeels gebruikt tijdens de jaren '70 en '80 voor " mainframe bijgevoegde " drukken , maar sommige zijn nog steeds in gebruik . Band printers werd grotendeels achterhaald met de uitvinding van de laser printers . Terwijl de laser printer niet in staat om af te drukken zo snel had kunnen zijn , kan het tekens produceren dat de impact printers niet kon.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de DPI aanpassen in een Ca…
·Wat doet een nodig om een prin…
·Hoe inktcartridges Refill voor…
·Hoe kan ik een nieuwe cartridg…
·HP 4250 4350 Problemen oplosse…
·Hoe maak je een HP 4215xi Prin…
·Hoe kan ik een envelop in een …
·Hoe de Epson 5800 Problemen 
·Hoe te Refill Brother HL 2150 …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe Do I Power Mijn MacBook Pro Vanaf My…
·HP M7463 Pentium D Specs 
·De beste Asus Sli moederbord 
·U kunt luisteren naar muziek terwijl u l…
·Hoe de Brieven Protect op het toetsenbor…
·Hoe weet ik of mijn harde schijf is SATA…
·Hoe maak je een Lenovo Thinkpad Weergave…
·Hoe te herstellen van de HP Plotter Erro…
·Hoe te wijzigen Fan Snelheden op een PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com