Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een printer aangesloten op een andere computer toegang
Het kan een frustrerend als je nodig hebt om een document en de computer die u gebruikt maakt van een printer die is aangesloten op het niet hebben afgedrukt . Als de printer is aangesloten op een computer , is een manier om documenten met de eerste computer af . Deze methode werkt alleen als de andere computer aan staat , waardoor het een geweldige oplossing als er iemand anders werken op de computer aangesloten op de printer . De printer delen tussen de twee computers laat zowel gebruikers afdrukken zonder elkaars werk te onderbreken . Deze instructies zijn voor gebruikers van Windows XP . Instructies
De printer delen

Draai 1 op de computer die u wilt afdrukken , evenals de printer en de computer aangesloten op de printer . Zorg ervoor dat de verbinding tussen de printer en de computer is beveiligd .

Klik 2 op de knop 'Start' op de computer die is aangesloten op de printer . In het menu " Start " , klik op " Printers en faxapparaten . " In het venster dat verschijnt , klikt u op het tabblad "Delen" , klik vervolgens op " Als u het beveiligingsrisico kent maar wilt printers delen zonder de wizard , klik dan hier . " Klik op " Deze printer delen " en typ de naam van de printer die u wilt delen in het lege vak op het scherm , klik op "OK . " Als je niet weet wat de naam van de printer worden gedeeld , klikt u op de knop 'Start' op de computer aangesloten op de printer . Selecteer " Printers en faxapparaten " te trekken van de lijst met geïnstalleerde printers . De aangesloten printer zal een vinkje ernaast .
3

Installeer de printer-drivers op de computer die niet is aangesloten op de printer . Als u niet de installatie-cd voor de printer hebt , kunt u naar de website van de printerfabrikant en download de chauffeurs daar. Zorg ervoor dat de printer - drivers versie die compatibel is met het besturingssysteem dat op de computer selecteren .
4

Klik op de knop 'Start' van de computer niet is aangesloten op de printer . Klik op " Printers en faxapparaten , " en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer die u wilt openen . Klik op 'Eigenschappen'. In het venster "Eigenschappen " klikt u op het tabblad " Poorten " , en dan " Poort toevoegen . " In het venster " Ports " , selecteer " Lokale poort " en " New Port . " In het volgende venster , typ in de lege doos " \\ \\ naam van de computer aangesloten op de printer \\ naam van de printer " en klik op " OK . " Klik op het vakje naast de nieuw geïnstalleerde poort , waardoor een vinkje weergegeven naast het, en klik op ' OK '.
5

Open een document op de computer niet aangesloten op de printer en druk het af gebruik van de printer . Zorg ervoor dat de computer aangesloten op de printer is nog steeds op , of je zal niet in staat zijn om af te drukken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Epson Stylus p…
·Problemen met een AIO 962 Dell…
·Hoe kan ik een HP Photosmart C…
·Hoe maak je Refill een Lexmark…
·Hoe maak je Refill een Canon M…
·Hoe schoon iP4200 
·Hoe maak je een Epson Reset SX…
·Hoe de inkt Overloop lade op e…
·Hoe Memory Upgrade op een lase…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Wachtwoord wijzigen inschakelen i…
·Netgear MA111 Ver.1 Installatie 
·Hoe je RAM-geheugen installeren op de De…
·Hoe maak je een Radeon X1300 Install 
·GeoVision Installatie 
·Compaq Mini 110 Specificaties 
·Mijn HP DV9000 is Niet opladen & There's…
·HP Scanjet 7650 Installatie 
·Hoe volledig wissen een externe harde sc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com