Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Mijn HP DV9000 is Niet opladen & There's No Blue Light op de batterij
HP Pavilion dv9000 laptop waarschuwt u voor een opladen van de batterij door de aanwezigheid van een kleine blauwe lampje aan de voorzijde linkerhoek van de laptop . Dit licht schijnt een blauw tijdens het opladen, knippert wanneer de batterij van de laptop is laag , en gaat uit als de batterij volledig is opgeladen . Als het lampje niet gaat branden wanneer u de stekker in uw snoer op te laden , kan het wijzen op een aantal problemen , zoals een slechte power adapter . Eenvoudige oplossingen

Voordat we naar meer diepgaande en technische problemen oplossen , elimineren de makkelijke oplossingen voor een niet - opladen Pavilion eerst . Steek een goed werkende apparaat in het stopcontact om te controleren op de macht . Stevig sluit het netsnoer in het stopcontact , de baksteen in het midden van het snoer en de laptop zelf . Controleer metalen contactpunten van de batterij en verwijder al het vuil of corrosie op een goede aansluiting .
Controle batterijstatus

Uw dv9000 laptop kan de gezondheid en de status van de batterij controleren door Battery Check vooraf geïnstalleerde software van HP . Bevestig de adapter snoer en laat de laptop op te laden voor een uur voordat u probeert te controleren om een ​​valse lezing te vermijden . Klik op ' Start ', ' HP Support Assistant " en " Problemen . "Klik op ' Voeding, thermisch en mechanische " en " Battery Check. " De software zal uw batterij te controleren en zorgen voor een resultaat van " OK" of "Replace . " < Br >
defecte batterij of snoer

Een defecte batterij of adapter snoer kan voorkomen dat uw dv9000 van opladen , zelfs als de stroom baksteen naar behoren functioneert . Als de accu defect is , kan het voorkomen dat de adapter uit het verstrekken van voeding voor de laptop , en een defecte adapter kan de laptop te voorkomen dat de batterij te zien . Onderzoeken beide onderdelen op tekenen van schade, zoals scheuren of brandvlekken . Controleer de adapter voor gerafelde secties en gebruik een voltmeter om de elektriciteitsproductie te meten .
Restlading

Alle laptops ervaring een restlading , die optreedt wanneer de machine winkels elektriciteit in de interne onderdelen . Normaal gesproken is dit geen invloed op de laptop , maar een te hoge lading kan haar vermogen om goed te functioneren te veranderen . Giet de resterende lading van de batterij te verwijderen en loskoppelen van de adapter kabel en eventuele andere aangesloten apparaten . Druk op de aan -knop en houd deze tot een volle minuut . Laat de knop los . Plaats de batterij en de adapter snoer en normaal op .
Corrupted Management Software

De DV9000 software nodig om de batterij goed te gebruiken . Als deze software beschadigd raakt , kan het voorkomen dat het juiste laden . Om dit te corrigeren , klikt u op "Start" en type " apparaat " in het zoekvak . Klik op " Device Manager " uit de opties en vind de batterijen selectie . Rechtermuisknop op de lijst voor uw batterij bestuurder en verwijderen. Klik op " Zoeken naar gewijzigde apparaten " in de taakbalk . Windows zal de juiste stuurprogramma's voor uw accu te installeren , eventueel oplossen van uw probleem het opladen .

Previous: Next:
  laptops
·De Beste Kleine Laptop Compute…
·Hoe kan ik een externe monitor…
·Hoe maak je Clear Out een lapt…
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Hoe te Run ThinkPad Recovery C…
·Betaalbare Apple Laptops 
·Draadloze Problemen met de Len…
·Hoe kan ik een Inverter vervan…
·Hoe maak je een Losse Cord Rep…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een externe HDD bootable make…
·Hoe meer RAM toe aan mijn Mac G4 
·Hoe maak je een Pixma MP140 Reset 
·Hoe de USB- versie op mijn PC 
·Hoe te kopiëren van een opstartbare cd …
·Hoe maak je verbinding een Toshiba Satel…
·Lijst van HID's 
·Hoe maak je een smartcard Invoegen 
·De specificaties voor een Asus A8N5X moe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com