Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Inverter vervangen in een ZV5000
De meerderheid van de laptop LCD-scherm defect problemen zijn terug te voeren op een defecte omvormer . Omvormer van uw laptop is een kleine , printplaat bevestigd aan het LCD-scherm . Het draagt ​​de macht van het moederbord naar het LCD-scherm . De omvormer zet de voeding van AC elektrisch signaal omzet in een DC-signaal aan de macht op het scherm en zijn componenten . Zonder een werkende inverter uw LCD -scherm donker wordt weergegeven of niet tot een beeld weer te geven op alle. Het vervangen van dit apparaat in uw HP Pavilion zv5000 laptop vereist gedeeltelijk ontmantelen van de display om de omvormer . Wat je nodig hebt
platte schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw laptop . Haal de stekker van de netadapter . Koppel alle externe apparaten . Sluit het beeldscherm en zet de laptop beneden . Druk op de batterij ontgrendelingsknop . Verwijder de batterij uit haar compartiment aan onderzijde van de laptop . Kopen van 2

Flip de laptop over . Open het beeldscherm unit . Plaats het in de 180 - graden positie . Verwijder de rubberen schroef covers op het voorpaneel van de display 's met een dunne , platte schroevendraaier . De bezel is het belangrijkste stukje plastic aan de voorkant van het LCD-scherm . Verwijder de Phillips - schroeven bleek onder elke schroefdeksel .
3

Gebruik uw vingertoppen om de frontplaat los te wrikken uit het display . Werk je een weg rond de omtrek van de ring totdat het voorpaneel volledig gescheiden is van het display assemblage . Verwijder de ring en zet het opzij .
4

Zoek de inverter printplaat bevestigd aan de onderste rand van het LCD-scherm . Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de omvormer stelt op zijn plaats . Koppel de kabels van elk uiteinde van de omvormer . Verwijder de regelaar van het LCD-scherm .
5

Plaats de nieuwe omvormer in de sleuf onder het LCD -scherm . Lijn de schroefgaten van de omvormer met de schroefgaten in het display. Vervang de omvormer te behouden Phillips - schroeven aan de omvormer vast aan het LCD-scherm . Sluit de kabels aan elk uiteinde van de nieuwe omvormer .
6

Plaats het voorpaneel , de bevestigingsschroeven en rubber schroef covers . Sluit het beeldscherm en zet de laptop beneden . Plaats de accu terug en weer flip de laptop over . Sluit alle kabels en apparaten aan op de computer .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een laptop lamp ver…
·Laptop Screen Replacement Inst…
·Specificaties van de Thinkpad …
·Keyboard Verwijdering uit een …
·Hoe een HP Pavilion dv6000 Key…
·Hoe maak je een HP 5Si Toon Ve…
·Mijn HP Webcam Licht is geplak…
·Hoe te zoeken naar de beste Ve…
·Hoe maak je een Laptop Sneller…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde schijf formatteren…
·Wat kan ik doen voor mijn laptop die is …
·Hoe aan bladwijzers opslaan op een Memor…
·Hoe USB- drives Detect 
·Hoe je RAM Test op uw computer 
·Hoe je de harde schijf te verwijderen va…
·Printer inkt cartridge Dienst Informatie…
·Hoe weet ik of ik ben kandidaat Leopard 
·Instructies voor de Logitech DiNovo Keyb…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com