Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe je het wachtwoord voor een MacBook
Een MacBook , net als elke andere Mac met Mac OS X Override vereist minimaal een administrator account . Deze account moet een wachtwoord , iets dat nodig is bij het installeren van software of het uitvoeren van updates . Als u dit wachtwoord vergeet , wordt u gedwongen om het te resetten , een proces dat duurt enkele minuten , maar is vrij eenvoudig . Het is belangrijk op te merken dat een MacBook meerdere administrator accounts kunnen ondersteunen . Wat je nodig hebt
Mac OS X -installatieschijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start de MacBook . Als de computer logt automatisch in een gebruikersaccount ( dwz het bureaublad verschijnt aan het einde van het opstarten ) , selecteer "System Preferences " van onder de appel in de linkerbovenhoek van het scherm . Klik op ' Accounts ' om te bepalen hoeveel accounts zijn gemaakt en hoeveel van deze accounts beheerdersrechten hebben . Als de computer een wachtwoord in te loggen op een van de rekeningen , moet u starten met uw Mac OS X- installatieschijf . Kopen van 2 Stal uw Mac OS X -installatie -cd op een veilige plaats .

Plaats de Mac OS X- installatieschijf in je MacBook drive en herstart de computer . Houd de toets " C " naar beneden voordat de computer begint het gejoel proces . Zodra u het spinnewiel op het scherm , kunt u de "C" toets loslaat .

Klik op de pijl in de onderste hoek rechts van het "Welkom" scherm zodra je MacBook 3 klaar is met opstarten van de OS X-schijf . Op het tweede scherm , pull-down op het "Utilities" menu en selecteer "Reset Password . "
4 A beveiligt de gegevens op uw MacBook te beschermen .

Selecteer de account waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen uit de keuzelijst. Merk op dat u alleen wilt de wachtwoorden te wijzigen op rekeningen met beheerdersrechten . Als u het wachtwoord voor meerdere accounts te wijzigen , moet u het hele proces uit te voeren op elke rekening een voor een . Merk op dat u ook kunt kiezen om het wachtwoord veld leeg te houden , wat betekent dat je alleen maar hoeft te raken " Enter " of " Return " toetsen om door te gaan wanneer het wachtwoord gevraagd .
5

Selecteer " Quit " van onder het menu Hulpprogramma's op de Reset- hulpprogramma Password verlaten . Selecteer "Restart " om te herstarten van de MacBook en houd de trackpad om de Mac OS X-schijf uit te werpen . Nadat de schijf is uitgeworpen , kunt u de knop loslaat . Het wachtwoord is nu met succes gewijzigd .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe je iCal synchroniseren met…
·Speed ​​Vergelijking voor de M…
·Doelgroep voor Mac of Apple Co…
·Heeft MacBook Pro WPA ? 
·Hoe te verwijderen My Mac iBoo…
·Hoe te Bluetooth In een iMac 
·Problemen met geluid opnemen m…
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Hoe maak je een Macbook monito…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB converteren naar RS2…
·Hoe aan Secure Erase een USB harde schij…
·Logitech K320 Omschrijving 
·Hoe te USPS etiketten op een Zebra 2844 …
·Problemen met een grote capaciteit MP3-s…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron laptop toet…
·Een Blanco MacBook Pro Screen 
·Hoe je RAM toe aan een Acer 5610 
·Hoe maak je een Flash- drive verwijderen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com