Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Dell Inspiron laptop toetsenbord installeren
Als u uw Dell Inspiron laptop vaak gebruikt, kan het toetsenbord beginnen te slijten in de tijd. De Dell Inspiron toetsenbord bevat gestempelde tekst op elk van de sleutels en een fragiel montage onder de toetsen activeren wanneer je ze betrekken . Als er stof , voedsel of algemeen gebruik uw toetsenbord heeft veroorzaakt te dragen of vasthouden , kunt u deze vervangen . Koop een vervangende toetsenbord van een computer aanbod op te slaan en te veranderen in huis , het vermijden van de kosten van een technicus . Wat je nodig hebt
anti - statische band
Platte schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 een anti - statische riem op uw pols . Sluit het andere uiteinde van een kale metalen gebied in de buurt van uw werkruimte . Sluit uw Dell Inspiron laptop . Koppel alle overige componenten die zijn aangesloten op uw computer . Flip de laptop over en schuif de ontgrendeling om de batterij te verwijderen . Kopen van 2

Zet de computer rechtop , open het beeldscherm en druk op de knop om de onderdelen te aarden. Leg het scherm plat , het openen van de Inspiron volledig . Zoek het streepje gebied aan de rechterkant van het scharnier deksel aan het gewricht van de laptop . Steek een kleine platte schroevendraaier in de inkeping gebied en wrik de scharnierkap . Verwijder het scharnier deksel en zet het opzij .
3

Verwijder de twee schroeven waarmee de bovenkant van het toetsenbord met een kruiskopschroevendraaier . Til het toetsenbord iets voor toegang tot de aansluiting achter het bord . Trek aan het lipje op de connector op het toetsenbord te verbreken . Til het toetsenbord uit positie .

Lijn de lipjes aan de onderkant van het nieuwe toetsenbord met de sleuven aan de onderkant van de Inspiron 4 . Sluit het moederbord aansluiting aan de bevestiging van de achterzijde van het toetsenbord . Leg het toetsenbord op zijn plaats . Plaats de twee schroeven met een kruiskopschroevendraaier .

Lijn 5 tot de scharnierkap door de linkerrand eerste plaatsen . Druk op de scharnier cover op zijn plaats totdat het hele deksel is vergrendeld . Sluit de laptop deksel en draai de Inspiron ondersteboven .
6

Plaats de batterij in het compartiment , schuif het dicht totdat het behoud slot klikken . Sluit het netsnoer en alle andere apparaten . Verwijder de anti - statische band van uw pols . Zet de stroom aan uw laptop en test je nieuwe toetsenbord .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Samsung NC10 -m…
·Toshiba Satellite P30 RAM Spec…
·Laptop DJ Tutorial 
·Aanwijzingen over hoe de Qosmi…
·Hoe kan ik een laptop Key Reat…
·De Gateway Laptop bevroor omho…
·Hoe kan ik een laptop beginnen…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1…
·Hoe de Bass verhogen op HP Lap…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een CoolerMaster 212 Plus In…
·Hoe maak je een chip resetten in een Xer…
·Hoe kan ik een dvd maken om foto's afspe…
·Hoe de videokaart upgraden op een Inspir…
·Hoe Set Up My Canon printer op mijn comp…
·Hoe om bestanden in JPEG verbergen 
·Hoe om te controleren een TeamSpeak Serv…
·Hoe naar de harde schijven te verwijdere…
·IBM Thinkpad is Missing een LAN-verbindi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com