Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe je het bureaublad uitbreiden over twee monitoren op een Mac
Terwijl kleine computerschermen ruimte te besparen en bieden het gemak van draagbaarheid , ze de neiging om stelletje omhoog programmavensters en rommel op het bureaublad . Gebruik te maken van twee beeldschermen effectief verdubbelt de grootte van uw werkruimte . Als u meerdere applicaties tegelijk te gebruiken , zal hen verspreiden over twee desktops kunt u uw ramen groter terwijl het helpen hen georganiseerd te houden maken . Wat je nodig hebt
Mac- computer
Tweede Mac -monitor of televisie met een RCA , S - kabel , VGA , Mini Display -poort of DVI - stijl ingang
Toon Meer Instructions
< br > 1

Bepaal type display -uitgang van uw Mac-computer . Op desktops , deze bevinden zich meestal op de achterzijde , terwijl laptops huis ze op de zijkant van de machine . Als de haven heeft drie rijen die elk bestaan ​​uit acht gaten , het is DVI . Indien twee rijen van acht slots met pennen boven en onder de sleuven is Mini DVI . Als het bestaat uit een rechthoekige staaf geschoven in een rechthoekige poort is Micro DVI . Mini DisplayPort ziet er bijna precies zoals Micro- DVI , worden alleen de onderste hoeken afgerond . Kopen van 2

Als uw tweede monitor heeft een ingang die overeenkomt met weergave -uitgang van de computer , de aankoop van de juiste kabel voor deze havens . Zo niet , dan heb je ook een adapter aanschaffen . Mac verkoopt adapters die zijn weergave uitgangen compatibel met RCA , S - kabel of VGA-monitor ingangen kunnen maken . Raadpleeg de tweede koppeling in Bronnen voor een tafel van Mac adapters .

Turn 3 op uw computer en uw tweede monitor .
4

Sluit de adapter aan op uw de computer beeldscherm uitgang . Op desktops , dit is meestal op het achterpaneel . Op laptops , is aan de kant van de computer . Het beeldscherm van uw computer mogelijk tijdelijk leeg gaan . Dit is normaal . Sluit het ene uiteinde van de kabel aan op de adapter en het andere uiteinde op de tweede monitor .
5

Klik op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm , en kies "System Preferences" het drop - down menu .
6

Klik op ' beeldschermen '. Selecteer " regeling" van de opties boven in het venster . Als de optieregeling is er niet , kies " Detect Displays " en wacht terwijl de computer zoekt naar de nieuwe monitor .
7

Zoek een vakje " Mirror Displays . " Als dit vakje is aangevinkt , klikt u op het vinkje het.

Look 8 voor de twee rechthoeken lijkt op computerschermen in het midden van het venster . De ene in het centrum vertegenwoordigt uw computer monitor , de andere vertegenwoordigt de tweede monitor . Klik en sleep de tweede monitor in de gewenste stand . Bijvoorbeeld , het plaatsen van het aan het recht van de andere monitor breidt het bureaublad naar rechts .
9

Klik en sleep de menubalk van het centrum monitor naar de degene die je net geherpositioneerd als u wilt dat de tweede toezicht op de primaire monitor. Zo niet , dan is deze stap overslaan.
10

Klik en houd elke toepassing venster dat u wilt plaatsen op de tweede monitor . Als u de tweede monitor geplaatst aan de rechterzijde , en sleep het venster voorbij de rechterrand van uw monitor en het zal verschijnen op de tweede monitor .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een opstartbare OS…
·Mac Intel Games 
·Compatibele webcams voor een i…
·Hoe maak je een G4 eMac 's har…
·Hoe te Deel uw MacBook Pro Web…
·Hoe maak je een Dual partitie …
·Hoe te Gaming Console Play opn…
·Hoe te Scroll Up op een MacBoo…
·How to Get Kid Pix 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met het lezen van een microSD-…
·Hoe te MicroSD Reset 
·Welke hardware zou u gebruiken voor een …
·Wat is een Creative Certified herstelde …
·Welke moederbord zal passen in een Compa…
·Hoe je de harde schijf upgraden naar een…
·Commodore 64 Specs 
·DIY Decibel Meter 
·Hoe te programmeren SD Cards 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com