Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik mijn HP Pavilion DV1000 Laptop
? Als u nodig hebt om te upgraden of repareren van een laptop computer , kan het erg duur om het naar de reparatiewerkplaats . In feite zou de reparatiekosten voor een laptop , zoals de HP Pavilion DV1000 gemakkelijk hoger zijn dan de prijs van een nieuwe unit . Dat is waarom het zo belangrijk is voor de laptop eigenaars om vertrouwd te raken met hun machines te worden en te leren hoe je onderdelen verwijderen en reparaties . Weten hoe om reparaties uit te voeren op uw eigen laptop kunt u bespaart een hoop geld en elimineren het gedoe en de kosten van de aanschaf van een nieuwe machine . Wat je nodig hebt
Aarding riem
Kleine schroevendraaier set
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit en verwijder het netsnoer . Draai de laptop over en vind de hendel voor de accu . Schuif de hendel voor de accu naar links , til de voorkant van de batterij , draai het terug en verwijder deze uit de laptop .

Place 2 een aardingsbandje op je pols en sluit de clip aan de geval laptop . Dit aardingsbandje zal helpen om eventuele ophoping van statische elektriciteit te elimineren . U kunt een aardingsbandje kopen bij elke computer winkel of op het internet .
3

Verwijder de harde schijf door het losdraaien van de twee schroeven waarmee de harde schijf deksel houden om de computer zaak . Til de linkerkant van het deksel , draai het naar rechts en verwijder het. Gebruik de tab naar de harde schijf tillen, totdat deze verbreekt , verwijdert u deze uit de baai .
4

Verwijder de geheugenmodule door het losdraaien van de schroeven waarmee de module vast aan de onderkant van de computer . Til de voorkant van het deksel en draai het terug , verwijder het deksel . Trek de lipjes aan de geheugenmodules te verwijderen .
5

Verwijder de mini- PCI-afdekplaat door het losdraaien van de bevestigingsschroeven aan de onderzijde van de Pavilion laptop . Til de achterste rand van het compartiment , draai het naar voren en verwijder het deksel . Koppel de antennekabel en verspreid de klemmetjes om de module los te maken . Trek de module vrij van het compartiment .
6

Verwijder het optische station door het losdraaien van de schroeven dat het vasthouden aan de onderkant van de zaak . Steek een paperclip in de ontgrendeling in het optische station en schuif het optische station naar links en verwijder deze .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe het verhogen van laptop ba…
·HP DV4150US Specifications 
·Hoe kan ik een Toshiba laptop …
·Hoe je RAM te installeren in u…
·Mijn Dell Inspiron laptop draa…
·Hoe maak je een fan installere…
·Hoe maak je verbinding een tv-…
·Hoe om uw eigen laptop Cooling…
·Hoe kan ik een Inspiron 9100 P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te installeren WD Scorpio op een Mac…
·Hoe Linux laden op een USB Flash Drive 
·Mx6956 Gateway Specificaties 
·Hoe maak je een RCA maken om VAG adapter…
·Data Recovery Hardware Gereedschap 
·Hoe kan ik een Dell 1700 Laser Printer P…
·Hoe te Speakers In Netbooks 
·Hoe te controleren of een stuurprogramma…
·Hoe Desktop Images Show op een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com