Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe te Overclock een NVIDIA 8800 Ultra grafische kaart
Of je nu van gamen , benchmarking of andere 3D-toepassingen , de dag zou komen dat aan de eisen van uw software overtreffen de mogelijkheden van uw NVIDIA 8800 Ultra . Terwijl het uitgeven van geld aan uw grafische kaart te upgraden kan het probleem oplossen , overklokken is een gratis methode om de prestaties te verhogen dat je zou willen eerst proberen . Hardware website van de Tom's laat zien dat overklokken kan leiden tot een prestatiewinst van 20 % tot 50 % in sommige gevallen . U kunt overklokken uw 8800 Ultra met NVIDIA's eigen gratis nTune nut. Instructies
1

Download de NVIDIA nTune hulpprogramma ( zie bronnen ) . Wanneer het downloaden is voltooid , opent u het installatieprogramma en volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien . Kopen van 2

Open het NVIDIA Control Panel door het openen van het menu Start, klik op de "Control Panel "-knop , dan is de " NVIDIA control Panel " selectie .
3

Vouw de " " tabblad Prestaties , die is gelegen aan de linkerkant van het venster . Accepteer de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers om de nTune instellingen te openen . Als er geen tabblad " Prestaties" , ervoor zorgen dat u het hulpprogramma nTune correct geïnstalleerd . Als het hulpprogramma niet is geïnstalleerd , zal het tabblad " Prestaties" niet weergegeven .
4

Klik op " aanpassen GPU Instellingen " onder het tabblad "Prestaties " . Selecteer de " klokfrequenties Custom " knop . Dit zal de " Core -bus " en " Memory bus " sliders ontgrendelen .
5

Sleep de " Core bus " schuifregelaar naar rechts te overklokken . Verhoging van de frequentie van 15 megahertz en klik op "Apply " te vergrendelen in uw overclock instellingen .
6

Vouw het tabblad " System Stability " , gelegen onder het tabblad " Prestaties" dan . Selecteer "Perform Stability Test" en schakel alleen het vakje " GPU " . Voer de stabiliteit test voor enkele minuten . Als er geen fouten worden gemeld , verhogen de megahertz en voer een andere GPU stabiliteit te testen.
7

Herhaal dit proces tot u de maximale stabiele frequentie te vinden . Inbellen die frequentie op de " Core bus " slider , klik vervolgens op "Apply" te vergrendelen in uw uiteindelijke " Core bus " overklokken.
8

Sleep de "Memory bus " schuifregelaar naar rechts te overklokken . Zoals je deed met de " Core bus " slider , verhoging van de frequentie geleidelijk en uitvoeren van een stabiliteits test na elke 15 megahertz stap . Herhaal dit proces tot je het maximale foutloos frequentie te zoeken .

Druk 9 van de " Apply " knop voor de laatste keer te vergrendelen in uw maximale stabiele overklok frequenties op zowel de " Core -bus " en de "Memory bus . "

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe kunt u uw videokaart verri…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe u uw grafische kaart Zoek …
·Wat doet een Computer Graphics…
·Wat is een grafische kaart dri…
·Hoe te installeren van een MSI…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe controleert de temperatuur…
·Hoe maak je een Video Card Syn…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe HP 11 printkoppen te reinigen 
·Hoe te bekijken Flash Drive foto's in XP…
·Verbinding maken met U-Verse Met een Mac…
·Hoe maak je een Gateway CPU Upgrade 
·IBM ThinkPad T60 Specs 
·Hoe kan ik een Toshiba Satellite M45 har…
·Hoe maak je een PCI SATA Controller Card…
·Hoe te Generic Ink gebruiken met Canon i…
·De voordelen van Informatie & Communicat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com