Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP Printer 1200 Series Installatie
HP 1200 printers Serie zijn multifunctionele apparaten geschikt voor het scannen en kopiëren van documenten, alsmede het uitvoeren van standaard afdruk operaties. Deze printers kunnen worden gebruikt met een Windows PC of Mac , hoewel de installatie is iets anders op elk besturingssysteem . HP pakketten de installatie-cd en een paar inktpatronen voor de printer, maar je moet je eigen papier te leveren aan een testpagina na installatie af te drukken . De printer zal de inktpatronen kalibreren tijdens deze test . Wat je nodig hebt
Installatie CD
USB -kabel
Inktpatronen
Printerpapier
Toon Meer Aanwijzingen

Start uw computer en log in 1 om uw besturingssysteem . Als u werkt met een Windows-pc , plaatst u de installatie-cd in uw cd /dvd-station en volg de instructies op het scherm totdat u wordt gevraagd om de printer op de computer aansluit , mag u de USB -kabel niet aan op dit moment
. Pagina 2

Til de scanner deur . Verwijder de achterkant van het bedieningspaneel sticker en bevestig de sticker over de controle van de printer , gelegen aan de linkerkant van de glasplaat . Trek de invoerlade papier aan de voorkant van de printer . Spreid de geleiders op de lade en plaats een stapel papier . Schuif de geleiders tot aan de randen van het papier .
3

Sluit het netsnoer en de USB -kabel op de juiste poorten op de achterkant van de printer . Als uw computer draait OS X , sluit het andere uiteinde van de USB -kabel aan op een USB- poort op uw computer . Steek het andere uiteinde van het netsnoer in een stopcontact in de buurt .

Schakel de printer in door op de aan -knop aan de bovenkant van het bedieningspaneel 4 . Trek de deur open op het voorpaneel van de printer en wacht tot de cartridge houder te bewegen in zicht . Verwijder de inktpatronen uit de verpakking .
5

Plaats de zwarte inktpatroon in de juiste sleuf op de patroonhouder onder een kleine opwaartse hoek . Duw de cartridge in de sleuf totdat u voelt dat deze vastklikt . Installeer de kleurpatroon in de linker sleuf op een vergelijkbare manier . Sluit de toegangsdeur en wacht tot de printer een uitlijning testpagina genereren .

Plaats 6 de testpagina gezicht naar beneden op de glasplaat . Lijn de voorste linkerbovenhoek van het papier met de linkerbovenhoek van de glasplaat . Laat de scanner deur en druk op de knop aan de onderkant van het bedieningspaneel .
7

Til de scanner deur en gooi de testpagina . Als uw computer onder Windows , sluit de USB -kabel van de printer naar uw computer en de software- installatie te voltooien . Als uw computer draait OS X , plaatst u de installatie-cd , start het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe een MFC - 240C Autofeeder …
·Hoe kan ik drivers voor een HP…
·Hoe Goedkope Lexmark inktcartr…
·Lexmark 1100 Installatie 
·Hoe maak je een Fuser vervange…
·Problemen met een Dell 720 kle…
·Hoe te Refill Ink voor de Work…
·Wat is Laser Paper ? 
·Hoe de inkt Reset in een MP470…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
  Hardware Articles
·Dell Axim X5 Instructies 
·Hoe maak je een PK5 Asus BIOS scherm Bew…
·Hoe kan ik een laptop videokaart wijzige…
·Wat beïnvloedt de snelheid van micropro…
·Een verscheidenheid van laptops hebben i…
·Hoe te converteren Interbase 
·Hoe te verwijderen Reallusion Creative C…
·Hoe kan ik een WD Mybook Demonteer 
·PC Games die werken op een 64Mb videokaa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com