Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een HP OfficeJet 7300 Reparatie
U kunt afdrukken , faxen , kopiëren en scannen met de HP Officejet 7300 serie printer . De printer wordt geleverd met HP Image Zone-software die u toelaat om meer te doen met uw kopiëren , faxen, scannen en printen van foto's . De HP Officejet 7300 beschikt ook over een kleurenbeeldscherm om alle huidige afdruktaken of problemen op uw printer weer te geven . U kunt diagnosticeren en herstellen de meeste problemen met uw Officejet 7300 printer thuis . Wat je nodig hebt Briefpapier van Zazzle.nl Doek
Gedistilleerd water
Toon Meer Aanwijzingen
printer drukt niet af
1

Controleer de USB-kabelverbinding tussen uw computer en de printer . Zorg ervoor dat het correct is aangesloten op de computer en op de printer . Sluit uw USB- kabel aan op een ander product om te controleren of het werkt . Ook voor zorgen dat de USB-kabel niet langer is dan 9,8 meter. Kopen van 2

Koppel alle oude producten die nog zijn aangesloten op uw computer als de printer nog steeds niet afdrukt .
Goedkope 3

verwijderen en opnieuw installeren van de HP Image Zone-software . Ga naar "Start , " "Start Programma's " of " Alle Programma's" en selecteer " Hewlett - Packard , HP Officejet 7300/7400 series all - in -one , software verwijderen " en volg de instructies . Koppel de printer los van de computer voordat u de software . Zet de printer niet aansluiten back -up totdat de software wordt geïnstalleerd.
4

Herstart de computer en zet de printer uit en weer aan nadat u hebt laat U alle bovenstaande opties .

Fax Kwesties
5

Zet de HP Officejet 7300 printer uit en trek de stekker . Wacht een paar seconden en steek de stekker weer in en zet de printer aan als een fout rapport zegt de " faxhardwaretest mislukt."
6

Controleer de verbinding tussen de printer en de telefoonaansluiting als de foutmelding zegt " de fax aangesloten op actieve telefoonaansluiting is mislukt . " Zorg ervoor dat u het telefoonsnoer dat bij de printer en dat deze is aangesloten op de poort " 1 - LINE " aan de achterkant van uw printer werd geleverd .
7

Sluit een werkende telefoon en telefoonsnoer aan de telefoonaansluiting en luister of u een kiestoon als de printer geen faxen kunt verzenden of ontvangen . Als u geen kiestoon hoort , bel dan het telefoonbedrijf om de lijn te controleren .
8

Controleer of de " Answer Ring Pattern" op uw printer is ingesteld op " All Rings " als je kunt sturen faxen maar deze niet ontvangen . Ga naar " Setup ", druk op " 5 " en vervolgens " 1 . " Gebruik de pijltjes om te navigeren naar " All Rings " en druk op " OK".
Papier vastgelopen

Druk 9 in de lipjes op de achterklep deur aan de achterkant van de printer om de deur te verwijderen . Trek het papier voorzichtig uit de rollers . Zet de deur weer in en druk op " OK" op paneel uw printer . Verwijder nooit het papier uit de voorkant van de printer , omdat het kan de printer beschadigen .
10

Trek de lade voor documentinvoer aan de bovenkant van de printer uit en til het deksel van de automatische documentinvoer te verwijderen papier als het is vastgelopen in de feeder . Zorg ervoor dat u alle stukken die kunnen hebben afgerukt en werd vast in de rollen toen je het verwijderen van het papier te verwijderen . Sluit het deksel zodra u het papier te verwijderen en zet de lade terug in de printer .
11

Reinig de scheider pads of rollen als de automatische documentinvoer pakt te veel stukjes papier of helemaal geen . Plaats een paar vellen ongebruikt wit papier in de invoerlade en druk op " Start kopiëren, Zwart . " De normaal papier moet rollen door de feeder en eventuele inktresten op de rollers of het scheidingskussen te absorberen . Als de documentinvoer niet halen het papier , veeg de voorste roller met een vochtige doek met gedestilleerd water .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill een Epson T0691 …
·Hoe te A7 Enveloppen afdrukken…
·Hoe te Epson Chips Reset 
·Instructies om HP 36A Cartridg…
·Hoe maak je een Open Printer i…
·Heb ik een speciale USB- kabel…
·Hoe maak je een tonercartridge…
·Afdrukken in zwart-wit op een …
·Hoe het opzetten van een Dell …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een muis gebruiken om te schakelen t…
·Hoe vindt u de BIOS Shorting Pins op een…
·Hoe controleert de inkt op uw HP Inkjet …
·Wat is een Serial -bestand? 
·Hoe maak je verbinding een Intel iMac na…
·Specificaties voor de 0615 - 12MBTL 12V …
·Radeon 3200 Specs 
·Doe het zelf Memory Lade 
·Informatie over Computer Memory 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com