Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe het opzetten van een Dell AIO 966 printer op Netwerk
Netwerken een printer kunnen gebruikers gedurende een huis of bedrijf om een printer te delen , verhoging van de productiviteit voor meerdere mensen, terwijl technologie te verlagen . Dell AIO 966 printer biedt meerdere mensen de mogelijkheid om documenten van hoge kwaliteit snel af te drukken . Gebruikers die weten hoe ze de AIO 966 printer aansluiten op hun netwerk kunnen deze hoogwaardige technologie te delen met zo weinig of zo veel mensen als ze willen . Wat je nodig hebt
twee Ethernet -kabels
Dell 966 interne draadloze Ethernet -adapter
Toon Meer Aanwijzingen
1

Installeer de Ethernet- adapter in uw 960 printer . Verwijder het deksel van de adapter , die is gelegen aan de achterzijde van de printer . Dit kan gedaan worden door het schuiven van het tabblad de cover aan de linkerkant , de schroeven door ze tegen de klok in , het deksel vasthoudt met twee vingers en deze naar u toe te trekken . Vervolgens moet u de adapter invoegen door te schuiven naar de haven met de adapter met de gouden contacten van u af . U kunt dan draait u de schroeven door ze rechtsom . Kopen van 2

Sluit uw computer met het internet . Sluit het ene uiteinde van een Ethernet -kabel aan op de computer Ethernet- aansluiting en sluit het andere uiteinde in een extra Ethernet- poort van uw router of in een wandcontactdoos .
3

Sluit uw 960 printer het Internet . De 960 kan verbinding maken met het internet met een bekabelde of draadloze verbinding . Voor een bekabelde verbinding , moet u eerst het ene uiteinde van een Ethernet-kabel op de printer Ethernet-poort , die is gelegen aan de achterzijde van de printer . Het andere uiteinde van de kabel moet worden aangesloten op een vrije Ethernet -poort in uw router of een Ethernet- wandcontactdoos .

U moet dan de installatie-cd die bij de printer 960 in de computer plaatst . Druk op de knop openen /sluiten van de cd- station te openen , plaatst u de CD zijde omhoog in de lade en druk op de knop openen /sluiten . Het installatieprogramma wordt automatisch gestart . Als u gebruik maakt van een bekabelde verbinding , selecteer "Gebruik een Ethernet -kabel " en selecteer " Next . " Selecteer uw printer in de lijst met beschikbare printers . Voor een draadloze verbinding , selecteert u "Gebruik van een draadloze verbinding " en selecteer " Next . " U moet dan de informatie in te voeren voor uw draadloze netwerk , inclusief eventuele wachtwoorden .
4

Herhaal het installatieproces voor eventuele extra computers die u wilt gebruiken . U moet de stuurprogramma's installeren en uitvoeren van Dell configuratieprogramma's op deze computers ook. U moet ook de computer op hetzelfde netwerk .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Postkaarten op een HP D…
·Hoe afdrukken Via de 3Com en H…
·Hoe te kettingpapier op een HP…
·Aanwijzingen voor het vullen v…
·Hoe te Dymo 400 Problemen 
·ISO-normen voor Color Ink Jet …
·Hoe het opzetten van een Zebra…
·Hoe maak je een Refill Toner i…
·HP Vs . Canon fotoprinters 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Windows XP DVD Writer problemen 
·Hoe een HP Laptop herformatteren 
·De XPS Ventilator gaat niet aan 
·Dell Latitude D600 Wireless Specs 
·Hoe te verbinden uw geluidskaart op uw t…
·Hoe om stof te verwijderen van een Compa…
·Kan ik Sluit een TV FiOS om een iMac ? 
·Verschillen tussen Magnetic Tape & Magne…
·Hoe maak je een Smartphone Flash 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com