Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
IPad Vs . Asus Eee
IPad is de naam van een reeks van tablet-computers is ontwikkeld door Apple en uitgebracht in 2010 . Met ingang van augustus 2011 , de iPad 2 is de meest recente versie van de iPad . Asus produceert drie verschillende tablet-computers onder zijn Eee -serie van apparaten , met de Eee Slate EP121 is het meest vergelijkbaar met Apple 's iPad . In het algemeen , hoewel de twee apparaten zijn vergelijkbaar in termen van design en de toepassing , ze verschillen qua lichaamsgrootte , beeldgrootte , camera's , uitbreiding en levensduur van de batterij . Identificatie

De iPad meet 9,5 cm hoog , 7,31 cm breed en 0,34 cm dik op het dikste punt . Hij weegt 1,33 £ . voordat optionele upgrades en accessoires . De EP121 is iets groter rondom , meet 12,28 cm hoog , 8,16 cm breed en 0,67 cm dik op het dikste punt . Het is ook zwaarder dan de iPad 2 , met een gewicht van £ 2,56 . voordat optionele upgrades en accessoires . Een 25 - watt-uur oplaadbare batterij levert stroom aan boord om de iPad 2 , terwijl een 34 - watt-uur oplaadbare batterij biedt boord macht aan de EP121 .
Display en Camera

De iPad is voorzien van een glanzende , multi-touch 9,7 - inch LED - backlit scherm met een native resolutie van 1024 bij 768 pixels bij 132 pixels per inch . De EP121 heeft een beduidend grotere 12,1 - inch LED - backlit scherm met een native resolutie van 1.280 bij 800 pixels . Apple outfits de iPad met twee geïntegreerde digitale camera . Het toestel heeft als primaire camera naar achteren gericht en beschikt over 5x digitale zoom en 720p video-opname functionaliteit . Van de iPad secundaire camera is front-facing en registreert VGA- kwaliteit video . Beide camera's van de iPad zijn voorzien van tap - to- focussen controle en foto-en video geo - tagging . De EP121 heeft een front-facing camera met een 2 - megapixel sensor .
Connectiviteit en Expansie

Apple
verkoopt twee verschillende versies van de iPad 2 - een met 3G mobiele mogelijkheden en een zonder . Zowel de iPad en de EP121 hebben Wi - Fi en Bluetooth -mogelijkheden . De iPad 2 is voorzien van Bluetooth 2.1 met EDR -technologie , terwijl de EP121 is voorzien van Bluetooth 3.0 . De EP121 heeft een geïntegreerde twee - in-een geheugenkaartlezer compatibel met MultiMediaCard -en Secure Digital geheugenkaarten . De iPad beschikt niet over een geheugenkaartlezer . Poorten beschikbaar op de EP121 omvatten twee USB 2.0- poorten, een twee - in-een audio-aansluiting en een mini- HDMI-poort . Poorten beschikbaar op de iPad 2 over een 30 - pins dock-connector en een 3,5 mm stereo hoofdtelefoonaansluiting .
Harde schijf , processor , geheugen

Asus
verkoopt twee verschillende versies van de EP121 , een met een 32GB SSD harde schijf en een met een 64GB SSD harde schijf . Apple heeft de iPad 2 met 16GB , 32GB en 64GB SSD harde schijven . De iPad wordt aangedreven door een 1 - GHz dual - core Apple A5-processor gecombineerd met 512 van 1.066 - MHz DDR2 RAM . Een 1,33 - GHz dual - core Intel Core i5 - 470UM processor gecombineerd met 2 GB DDR3 RAM bevoegdheden het .
Besturingssystemen

EP121 De iPad maakt gebruik van Apple's iOS 4 besturingssysteem , terwijl de EP121 maakt gebruik van Microsoft 's Windows 7 Home Premium besturingssysteem. Er zijn drie belangrijke verschillen tussen de twee besturingssystemen als het gaat om hun gebruik op tablet-computers . Omdat Apple ontworpen iOS 4 voor gebruik met de iPhone als met de iPad , het is ontworpen om meer gestroomlijnd in termen van functies dan Windows 7 . Als gevolg van deze stroomlijning , iOS 4 is ook minder batterij - intensief dan Windows 7 Home Premium , die Microsoft ontworpen voor gebruik op traditionele laptops en desktops , en niet voor gebruik op tablets . Windows 7 is compatibel met de Adobe Flash plug-in, een stuk van de technologie op grote schaal gebruikt voor video- inhoud op het internet , terwijl iOS 4 is het niet .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad app opnie…
·Hoe Transfer Van iTunes tot iB…
·Wat doet Jailbreaking een iPad…
·Hoe je je iPad Crack 
·Heeft een iPad synchroniseren …
·Hoe een PDF voor iPad Creëren…
·Hoe je 3G Access op uw iPad Ge…
·Is er een manier om een scherm…
·Hoe Yahoo! Chat Op een iPad To…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe u Windows op uw Lenovo ThinkPad Inst…
·Hoe muziek Louder op mijn PC Zorg 
·Hoe kan ik een MacBook Air Reset 
·Hoe te Lege bestanden in een Kingston Th…
·SanDisk Cruzer 16GB Specs 
·Hoe kan ik een draadloze kaart te gebrui…
·Over Asus Computers 
·Hoe te papierlade Handling configureren …
·Hoe de inkt lezen op een Canon Pixma MP1…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com