Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Over Asus Computers
ASUSTeK Computer Incorporated werd in 1990 opgericht door Tawainese zakenlieden . Asus biedt een grote selectie van computerproducten en elektronische oplossingen . Volgens WePC.com , "In 2007 , een op de drie desktop-pc's verkocht werd aangedreven door een Asus moederbord, en de inkomsten van het bedrijf 2007 bereikte $ 6900000000 . " Naam

Volgens de Asus website , de naam ' ASUS komt van de laatste vier letters van Pegasus , het gevleugelde paard uit de Griekse mythologie dat de inspiratie van kunst en leren vertegenwoordigt . " Het woord Pegasus werd ingekort tot alleen de laatste vier letters , in een poging om zijn plaatsing in alfabetische lijsten te verbeteren . Er zijn meerdere forums bespreken van de juiste uitspraak van de naam , maar de officieel goedgekeurde uitspraak is " Ah - Soose . "
Asus Eee

Asus
meest populaire product lijn is misschien wel de Asus Eee . Volgens de Asus Eee PC website , staan ​​de drie E's voor " Eenvoudig te leren , gemakkelijk om te werken , en gemakkelijk te spelen" . De familie product omvat de Asus Eee PC , een lichtgewicht netbook computer , en de Asus Eee Box , een lichtgewicht desktop equivalent. In januari 2010 kondigde het bedrijf plannen om een ​​tablet-pc genaamd de EeePad produceren , om Apple's iPad rivaal.
Eigenschappen

Volgens Gizmodo.com , " Asus eigenhandig gemaakt van de begroting mini - laptop markt " , met de Asus Eee netbook vanaf slechts $ 399 ten tijde van de introductie 2007 . Volgens Bizrate.com , Asus producten starten vanaf $ 279 en ga helemaal tot $ 1800 , afhankelijk van kenmerken van het model . Asus computers traditioneel worden standaard geleverd met het besturingssysteem Linux , hoewel nieuwere aanbod kunnen gebruikers van Microsoft 's Windows -besturingssysteem te kiezen als ze dat willen .
Sustainable Computing

Groen Asus is de duurzame computing- initiatief firma . Volgens de Asus website , " Green ASUS bestrijkt vier gebieden : . Green Design , Green Manufacturing , Green Procurement en Groen Services en Marketing " Bovendien, Asus werkt met recycling leveranciers om hun oude producten recyclen . De producten worden vervolgens afgebroken en hergebruikt om nieuwe te creëren . Asus meldt dat veel van haar producten zijn energiezuiniger dan de standaard vereiste .
Garantie

De garantievoorwaarden op Asus computers variëren per product en regio waar het product werd gekocht . Standaard garanties variëren in het algemeen tussen een en drie jaar , en kunnen onafhankelijk van eventuele extra garantie diensten gekocht op het moment van aankoop . Bovendien worden alle Asus merk notebook computers aangeschaft in Noord-Amerika onder een vrije Accidental Damage Garantie ( ADW ) . De ADW beschermt het product tegen schade voor een jaar , maar is beperkt tot een incident per notebook .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe maak je een computer die s…
·Compaq 5333 Specificaties 
·HP Pavilion 6830 Specs 
·Veiligheid van bouwen van een …
·Hoe te kijken Uitzending TV op…
·Top 10 thuiscomputers 
·Specificaties voor een HP DC50…
·Specificaties voor een Compaq …
·EMachines T1090 Specs 
  Related Articles
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
U kunt synchroniseren van een iPad om tw…
IPad Vs . Asus Eee 
Hoe te verbinden twee computers met een …
De verschillende soorten van computers 
Soorten Computers & hun toepassingen 
Hoe uw desktopcomputers videokaart upgra…
  Hardware Articles
·Specs van de HP A6403W 
·Verschil tussen een netwerkprinter en ee…
·How to Get Dents Out van een MacBook 
·Hoe Test Drive een TV-uitgang op mijn PC…
·Een Brandende Geur Geur in een Running l…
·Hoe maak je een HP DV9500 notebook harde…
·Soorten Hardware Problemen 
·Hoe te Infrarood gebruiken op een comput…
·Hoe een Firewire Cable Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com