Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Soorten Hardware Problemen
De hardware in een computer is het fysieke en tastbare componenten van het systeem . De typische hardware componenten van een computer onder het toetsenbord , muis , speakers , RAM , snoeren en iets anders in de computer die de eigenaar kan aanraken . Het verschilt van software - de programma's op de hardware geïnstalleerd . Hardware problemen komen vaak met een breed scala van computers, omdat een gebroken stuk , beschadigde gebied of kleine ergernis met de hardware van invloed op de hele computer . Problemen met het toetsenbord

Het toetsenbord is een essentieel onderdeel van elke computer . Het laat niet alleen te typen , maar het geeft ook commando's ook. Voorkomende potentiële problemen met het toetsenbord zijn de toetsen vastzitten , kapotte toetsenborden , toetsenborden die niet zal aansluiten op de computer of toetsenborden waar de letters eindigen door elkaar gegooid . Vaststelling van het toetsenbord problemen zal afhangen van het probleem . Voor desktop computers , is de beste actie vaak de aanschaf van een nieuw toetsenbord . Voor een laptop , opties omvatten de aankoop van een nieuw toetsenbord , het verzenden van de laptop voor reparatie of het indrukken van een toets vast een paar keer totdat het unstuck wordt .
Problemen met de muis

muis wordt gebruikt voor verschillende doeleinden , zoals spelletjes of bestanden opent . Hoewel het mogelijk is om een computer met toetsenbord controle is ook moeilijk en lastig . De meest voorkomende problemen bij de muis hebben bevriezen op het scherm , problemen verband niet verplaatsen of beschadiging van de muis . Het merk en type van de muis zal bepalen wat de beste opties voor het oplossen van problemen . Bijvoorbeeld , een draadloze muis die bevriest kan een batterij verandering nodig , terwijl een bedrade muis die bevriest zal reparaties of vervanging nodig .
Power Cord Problemen

netsnoeren zijn een essentieel onderdeel van elke computer , of het nu een laptop of een desktop . De desktop moet de stroomkabel te werken . Een laptop kan draaien op batterijen voor een beperkte hoeveelheid tijd , maar dan moet de stekker voor het opladen . Het meest voorkomende probleem met de voedingskabel is een slechte verbinding . Controleer langs de gehele lengte van het snoer om te verzekeren dat wordt aangesloten en de aansluitingen zijn aangesloten ook. Als het netsnoer is aangesloten, maar niet werkt , vervang de kabel .
Problemen Moederbord

Het moederbord bevat een aantal delen van de computer zoals het RAM-geheugen , BIOS -systeem , massaopslag en CPU . De computer moederbord bevat verschillende apparaten , die tal van potentiële problemen kan creëren . Problemen met het moederbord variëren van te weinig RAM om BIOS problemen . Vaststelling van de problemen zal afhangen van het specifieke probleem en , in het ergste geval , zal de aanschaf van een nieuw moederbord de problemen op te lossen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Bluetooth-head…
·Hoe te vertellen als mijn hard…
·Open - Source Hard -Drive Reco…
·Hoe te kopiëren van een Flopp…
·Hoe gemakkelijk Bevestig Ribbo…
·Data Collection & Ramp Data Re…
·Verschillen tussen DVD-R 4X en…
·Windows Vista-dvd -brander Ins…
·Voordelen van Interactive Whit…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Soorten Computer Storage Media 
·Hoe je RAM -geheugen toe aan een Sony Va…
·GeForce 4200 Vs . GeForce 6200 
·Redenen om Harde Schijven Salvage 
·Hoe te Internal Headers verbinding 
·XP Wireless USB Dongle Bespeuringsproble…
·Moederbord CPU Socket Types 
·Hoe een OfficeJet Pro K550 Problemen 
·Hoe te activeren Trust Dit certificaat i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com