Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Installatie-instructies voor een Seagate Momentus 250Gb OEM Hardrive
Als u nodig hebt om meer data-opslag toe te voegen aan uw laptop of als uw bestaande laptop harde schijf is niet , kunt u de harde schijf te vervangen . Nieuwere harde schijven , zoals de Seagate Momentus 250Gb OEM harde schijf , bieden meer opslagruimte , hebben een snellere data transfer snelheden en kan worden betrouwbaarder . De Seagate Momentus past in elke laptop die een 2,5 - inch interne SATA harde schijf gebruikt . U kunt een nieuwe harde schijf installeren in slechts een paar minuten . Wat je nodig hebt
Schroevendraaiers
Aarding riem
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop , koppel het netsnoer los en verwijder de batterij . Volg de instructies in de handleiding van de laptop eigenaar voor de toegang tot de harde schijf . Kopen van 2

Draag een aardingsbandje terwijl binnen het werken van de laptop om statische ontlading te voorkomen dat schade aan de laptop , oude harde schijf of de nieuwe Seagate Momentus harde schijf . U kunt een aardingsbandje kopen tegen elke elektronicawinkel . Plaats de aardingsbandje op je pols of enkel en sluit de draad van de band op een geaard metalen oppervlak .
3

Verwijder alle schroeven waarmee het vervoer van de harde schijf naar de harde schijf compartiment . Schuif de vaste schijf uit de buurt van de aansluitklem te verbreken , dan til het uit het compartiment . Verwijder de schroeven waarmee de wagen harde - schijf hechten aan de oude harde schijf . Haal de wagen uit de oude harde schijf .
4

Verwijder de Seagate Momentus 250Gb OEM harde schijf uit de anti - statische verpakking . Plaats wagen de harde - schijf op de nieuwe harde schijf , plaatst u de oude schroeven in de montagegaten en draai ze stevig vast met een schroevendraaier .

Place 5 de Seagate Momentus 250Gb OEM harde schijf in het compartiment met het etiket naar u en de aansluiting pinnen naar de aansluitklem .

Dia 6 van de Seagate harde schijf stevig op de aansluitklem . Bevestig wagen de harde - schijf om het compartiment gebruik van de oude schroeven , aanscherping ze stevig vast .
7

Volg de instructies in de handleiding van de laptop eigenaar voor het sluiten van de harde - schijf ruimte . Plaats de batterij en sluit het netsnoer . Zet de laptop en volg de instructies van de fabrikant om de gewenste software op de Seagate Momentus 250Gb OEM harde schijf te installeren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een I /O Device Fout op…
·Hoe te Weerstanden gebruiken Z…
·Hoe maak je een Moving Robot B…
·Problemen met SmartDisk FireLi…
·Sony Memory Sticks zijn verwij…
·Hoe te Sluit FireWire naar USB…
·Fysieke harde schijf te herste…
·Hoe te Vinyl opnemen op een cd…
·Hoe naar Mount een rit over ee…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe te Muziekbestanden Put Van een Flash…
·Beschrijving van een diskette 
·Hoe te negatieven met HP Photosmart C728…
·GeForce 6600 GT Vs . 8600 GT 
·Hoe te verbeteren Disk Data Transfer Rat…
·Wat doet Core 2 Duo Mean 
·Hoe PC video prestaties te verhogen 
·Hoe maak je Voeg een laptop HD op een De…
·Hoe maak je een draadloos toetsenbord me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com