Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u gebruik maken & Laad de iPad tegelijk gebruiken ?
U kunt de iPad opladen terwijl u deze alleen gebruiken als u de juiste kabel en de stroombron . Sommige stroombronnen opladen van de iPad langzaam en alleen in de slaapstand staat , sommige krachtbronnen laad het apparaat langzaam , terwijl je het gebruikt en anderen opladen van het apparaat in een hoger tempo van de snelheid , terwijl je het gebruikt . Beperkingen

Het laadproces gaat langzamer als je je iPad gebruiken terwijl deze is aangesloten dan als je het laat opladen zonder gebruik . Dit komt omdat u gebruik maakt van een deel van de stroom, zelfs als je vult de accucapaciteit . Hoe je de iPad gebruiken tijdens het opladen van invloed op de laadsnelheid omdat verschillende activiteiten vereisen verschillende power bedragen . Streaming high definition -video en het hebben van het scherm in te stellen op volle sterkte zal aanzienlijk verminderen de hoeveelheid stroom die de accu kan gebruiken om op te laden . Als alternatief , het afspelen van muziek via de iPod- app met het scherm uitgeschakeld zal een veel kleiner effect op uw laadtijd hebben .
Opladen via USB

U kunt opladen en gebruiken iPad terwijl deze is aangesloten op een high - power USB- poort op uw computer of een stopcontact . Beide vereisen de USB-kabel die bij het apparaat , het gebruik van een stopcontact vereist ook de AC- adapter die bij het ​​apparaat is geleverd . High - power USB -poorten bevinden zich op uw computer toren en op uw monitor als u gebruik maakt van een alles - in-een computer , USB -poorten op keyboards en standalone computer monitors zijn meestal laag vermogen . Het duurt langer om uw toestel te laden met behulp van een high - power USB -poort dan een AC-adapter , maar u kunt nog steeds gebruik maken van uw iPad terwijl hij laadt , althans voor gemiddeld stroomverbruik activiteiten . De meeste Windows-en Mac-computers ouder hebben een hoge - snelheid, maar niet high - power USB -poorten . Als u de stekker van uw iPad in een USB-poort die is niet hoog vermogen , zal je een " Niet laden " boodschap zien en uw iPad zal alleen worden opgeladen wanneer deze in de slaapstand staat . Zelfs in de slaapstand de iPad kosten heel langzaam .
IPhone Charger

Vóór u uw iPad te laden met uw iPhone oplader , controleer dan de kant van de lader langs de wand adapter . iPhone 4 laadkabels maken gebruik van een 10 watt transformator vergelijkbaar met de iPad , zodat je het kunt gebruiken op dezelfde manier als autochtone oplader van de iPad zou doen . Als u een oudere iPhone , zal de kabel nog steeds passen bij de iPad en ziet er hetzelfde uit als de iPad oplaadkabel , maar als het niet " 10w " aan de kant zeggen, het is niet een 10 - watt lader en zal niet genoeg leveren macht om het apparaat op te laden terwijl deze wordt uitgevoerd . Deze adapters opladen van uw iPad alleen wanneer het in de slaapstand staat , en het proces duurt aanzienlijk langer dan bij echte iPad laders .
Energie besparen

Als je hoeft alleen maar te krijgen een paar dingen klaar en uw iPad geeft u een lage batterij waarschuwing , schakel functies die extra stroom verbruiken , zodat u uw werk kunt afmaken en laat de iPad lading in slaapstand . Schakel de Bluetooth en mobiele dataverbindingen en gewoon gebruik maken van de Wi - Fi-verbinding als je internet nodig hebt . Verlaag uw helderheid van het scherm en sluit alle applicaties die u niet gebruikt . U kunt ook naar de Instellingen-app en de iPad controle op nieuwe e-mail minder vaak als je nodig hebt om de batterij te sparen op regelmatige basis , zoals de iPad maakt gebruik van extra stroom elke keer dat het wordt aangesloten op een internet server .
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe het internet te gebruiken …
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
·Hoe maak je een iPad Erase 
·16gb iPad Vs . 32gb iPad 
·How to Set Up een Preowned iPa…
·Zal een EXE -bestand uitvoeren…
·Hoe te installeren een Gearchi…
·Hoe je dvd's op een iPad 
·Hoe te Sync mijn iPad met mijn…
  Related Articles
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de kalender gebruiken op de Apple iP…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad Cover Gebruik 
  Hardware Articles
·De aanbevolen grafische kaarten voor een…
·Hoe te Refill Dell printer inktcartridge…
·Hoe te Explorer.exe bestanden Vervang 
·Hoe maak je een Xerox Plotter herstellen…
·Hoe maak je een Teflon Ribbon Cable Sche…
·Hoe maak je een U3 Drive Problemen 
·Hoe de spooler op mijn computer Fix 
·2 Duo Vs . Pentium Dual 
·Hoe de Staples vervangen op een WorkCent…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com