Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
De aanbevolen grafische kaarten voor een eMachines W5233 Computer
De eMachines W5233 desktop PC uitgebracht in 2008 door low - cost eMachines dochteronderneming Acer Inc maakt gebruik van een moederbord geïntegreerde Intel Graphics Media Accelerator 950 processor voor zijn video en afbeeldingen. Beter , meer geavanceerde grafische kaarten kunnen echter worden aanbevolen de twee grote graphics processing unit fabrikanten : Nvidia en Advanced Micro Devices ( AMD ) . Vanaf het moment van publicatie , de nieuwste desktop GPU's dat kan worden aanbevolen voor de W5233 zijn Nvidia's GeForce 500 -serie en AMD's Radeon HD 6000-serie . Aanbevelingen kunnen worden gedaan op basis van bepaalde prestaties factoren . Geheugen

Misschien wel de belangrijkste factor met betrekking GPU's is het grafisch geheugen . Dit geheugen opslagruimte beschikbaar om de grafische kaart voor video -en grafische verwerking . In deze categorie kunnen gebruikers kiezen voor de AMD Radeon HD 6990 -kaart , want het biedt de meeste geheugen van alle Nvidia GeForce 500 -serie en de AMD Radeon HD 6000 kaarten , op 4GB . Andere relatief hoge geheugen configuraties omvatten de 3 - GB GeForce GTX 590 en de GeForce GTX 580 , welke keuzes tussen 1,5 GB en 3 GB biedt . De Nvidia GeForce GTX 590 is de beste keuze qua geheugenbandbreedte - de snelheid waarmee de GPU winkels en haalt de data - omdat het de snelste route, gemeten op 327.74GB per seconde . Niet ver achter is de Radeon HD 6990 , die de tweede - snelste geheugen bandbreedte heeft , bij 320GB/sec .
Core klok

Elke vermelding van de Nvidia GeForce 500 en AMD Radeon HD 6000- serie GPU heeft een kloksnelheid , de snelheid waarmee de kaart processor werkt . Bezorgd over de kloksnelheid van de GPU voor de eMachines W5233 klanten zou willen kijken op de GeForce GTX 550 Ti en de Radeon HD 6870 , die beide de hoogste snelheid , op 900MHz .
< Br > geheugen klok

ook inbegrepen bij grafische kaarten is het geheugen klok, die de operationele snelheid van het geheugen configuratie vertegenwoordigt . De Nvidia's GeForce 500 - serie kaarten hebben de neiging om een sneller geheugen klok dan de AMD Radeon HD 6000 inzendingen hebben . De Nvidia GeForce GTX 550 Ti in het bijzonder heeft het snelste geheugen clock - op 4104 MHz . Zo klanten op zoek naar een eMachines W5233 kaart uit een van de twee merken zijn beter af met een Nvidia -kaart.
Fill Rate

De fill rate van een GPU is de snelheid - berekend per seconde - waarop de kaart gebruikt pixels om de schermweergave van een computer te maken . De Nvidia GeForce GTX 590 overtreft alle inzendingen van de GeForce 500 en AMD Radeon HD 6000 inzendingen met een fill rate van 58280000000 pixels per seconde . De AMD Radeon HD 6990 is niet te ver achter , hoewel, met een fill rate van 53 miljard pixels per seconde .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat is het standaard geheugen …
·Wat zijn drie soorten bussen o…
·De geschiedenis van de Pentium…
·Asus P7F - M Probleem 
·Soorten geheugenchips 
·Hoe te verwijderen mijn Dell I…
·Wat zijn PCI apparaten? 
·GeForce 7300 GT Installatiekwe…
·Kan een HP Pavilion A640N Run …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een D610 Processor Upgrade 
·Feedback Problemen met een optische kabe…
·Hoe kan ik een foto van Mijn MicroSD Car…
·Snelste microprocessors 
·Hoe te Sync My ATI - TV Audio /Video 
·Hoe Computer BIOS updaten 
·HP AMD Athlon Vs . AMD Sempron 
·Hoe Linux Mint installeren vanaf een USB…
·Epson Workforce 615 User's Guide 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com