Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een interne webcam installeren op een Studio 15
De Dell Studio 15 - serie laptop wordt geleverd geleverd met een ingebouwde webcam . Vaak gebruikt in video-chat en online conferencing -toepassingen , de webcam kunt u video kunt opnemen in real-time en stuur het via het web . In het geval dat uw webcam niet meer werkt , kunt u deze zelf vervangen . Omdat de camera bevindt zich in het LCD-scherm , moet u gedeeltelijk het LCD -scherm te ontmantelen om de webcam apparaat . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit en haal de stroom adapter . Koppel alle externe apparaten en netwerkkabels uit havens van de laptop . Trek het gesloten beeldscherm , en de positie van de laptop , zodat de bovenkant naar beneden is gericht op een plat werkoppervlak . Bevestig een antistatische riem om uw pols om statische elektriciteit in uw lichaam ontladen via de demontage procedure .

Slide 2 de batterij - knop naar links en til de accu uit het compartiment op de laptop de onderzijde . Draai de zeven Phillips schroeven aan de onderkant geval de behuizing van de laptop . Til de onderste dekken off van de laptop aan de onderzijde van het moederbord te onthullen .
3

Zoek de draadloze internet -kaart in de buurt van het midden van het moederbord . Ontkoppel de twee antennekabels van de kaart. Verwijder de twee , Phillips - kop schroeven in de rechterbovenhoek en - linkse hoeken van onderkant van de laptop , en vanuit de lege batterijhouder . Plaats de laptop open , en trek openen van het beeldscherm.
4

Pak de bovenkant van de afdekking van het toetsenbord , dat is het stukje plastic boven het toetsenbord . Wrik voorzichtig het deksel van de laptop met uw vingers , koppelt u het lint kabels van de cover , en verwijder deze uit de laptop .

Draai 5 de twee kruiskopschroeven uit langs de bovenrand van het toetsenbord assemblage . Til het toetsenbord uit de laptop iets uit en haal de platte kabel van het moederbord . Stel het toetsenbord opzij .
6

Trek de draadloze antenne kabels door de kap van de computer . Koppel alle kabels zich uitstrekt van het beeldscherm op het moederbord . Dit omvat de camera kabel , en de voeding van het scherm en datakabels . Verwijder de enige Phillips schroef van elk scherm scharnier , en til het paneel los van de basis van de laptop .
7

Verhuizen het scherm om een plat werkoppervlak met het scherm naar boven . Pak de rechterkant van de voorzijde van de display 's , plastic deksel . Wrik voorzichtig het deksel van het paneel naar het LCD-scherm te onthullen .
8

Verwijder de twee kruiskopschroeven van de camera module zich in de ruimte boven het LCD -scherm . Til de cameramodule uit het display , en koppel de lintkabel van de achterkant van de module . Verwijder de camera van het beeldscherm volledig .
9

Reverse de demontage procedure om de nieuwe webcam te installeren .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Touchpad Drivers voor D…
·Hoe Blue Keys activeren op een…
·Hoe de Lithium Coin Klok batte…
·Hoe om te winkelen voor een la…
·Hoe je de harde schijf te verw…
·Hoe te Schakel Bluetooth in op…
·Hoe maak je een toetsenbord ve…
·Hoe kan ik een goedkope mini- …
·Hoe te openen een HP DV6000 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Flash-geheugenstick gebr…
·Hoe te inktniveaus controleren op een HP…
·Pros & Cons van Laptops 
·Hoe kan ik een fax met behulp van een Pr…
·Scannen met een HP 6210xi 
·Hoe te Lightscribe gebruiken zonder een …
·Hoe de bureaubladachtergrond wijzigen op…
·Hoe te Boeken Get op een Pandigital e - …
·Hoe te gebruiken Meerdere Speaker Zones …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com