Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe een BIOS -bestand Flash met een USB- Stick
BIOS is de boot firmware voor uw computer dat het basic input en output controle-informatie bevat . BIOS wordt gebruikt als een controlemechanisme voor uw systeem , zodat het systeem bijlagen correct functioneren en datastromen tussen aangesloten systeemcomponenten . Uw BIOS updaten kan de hardware update uw systeem is in staat om het gebruik , met nieuwe technologieën die alleen beschikbaar met nieuwere BIOS-versies . Oudere systemen gebruikt een floppy drive om het BIOS-bestand bevat binnen het systeem hardware updaten , maar , op nieuwere systemen , is een USB-stick nodig om veilig de updates knipperen om chip , waardoor uw systeem up -to-date met alle nieuwe hardware toevoegingen . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Zaklamp
internetverbinding
USB-stick 4 GB of meer
Windows Vista of Windows 7 -besturingssysteem Briefpapier van Zazzle.nl Pen
< br > Toon Meer Aanwijzingen
1

Download de BIOS voor uw specifieke moederbord model uit de website van de moederbord maker . Identificeer je moederbord maker door het openen van de zaak en het controleren van het moederbord . Open de behuizing door het losdraaien van de dekking van het geval van de achterkant van de zaak en dan glijdt het deksel . Gebruik een zaklamp om de zaak interieur indien nodig licht en zoeken het moederbord voor fabrikant en model moederbord . Sluiten en zet de dekking van het geval zodra het moederbord model wordt bepaald . Kopen van 2

Steek de USB-stick in de USB poort van uw computer en wacht tot Windows Vista of Windows 7 om het te herkennen met behulp van de auto- installeert . Eenmaal herkend , kunt u toegang tot de stick als u een andere schijf op uw systeem zou doen .
3

Druk op de knop "Start " om het Startmenu te openen . Selecteer " Alle Programma's" in het menu , selecteer dan " Accessoires " om het menu te openen accessoire . Klik rechts op de Command Prompt , scroll naar beneden en selecteer " Als administrator uitvoeren " om een opdrachtprompt te openen .

Type " DISKPART " gevolgd door de enter-toets in de opdrachtprompt met verhoogde venster naar 4 start de Disk Partition command-line tool . Type " LIST DISK " en druk op " Enter " om een lijst van alle actieve schijven met schijfcapaciteit op uw systeem . Let op de schijf nummer voor uw USB -stick , meestal geïdentificeerd door zijn kleine capaciteit ten opzichte van de andere schijven .
5

formaat van de USB -stick . Formatteren van de stick zal alle aanwezige informatie te verwijderen , dus zorg ervoor dat je alles een back-up op de stick die u nodig heeft . Type " SELECT DISK # , " waarbij je je USB stick schijf nummer voor de " # "-teken , en druk op ' Enter '. Type " Schoon " en druk op " Enter ". Type " Partitie Primary " en druk op " Enter ". Type " Selecteer Partitie 1 " en druk op " Enter " om de huidige primaire partitie te kiezen voor formatteren . Typ "Active " en klik op " Enter " om te controleren of de partitie actief is. Formatteer de stok door te typen " Format FS = NTFS " en druk op " Enter ". Wacht tot de stick te formatteren en typ " ASSIGN " en druk op " Enter " om de USB-stick de volgende beschikbare stationsletter geven dan . Typ ' EXIT ' en druk op " Enter " om af te sluiten vanaf de partitie tool.

Plaats 6 van de Windows Vista- of Windows 7 -schijf in het schijfstation .

Type 7 " # : CD BOOT , " waarbij je je brief DVD drive voor de " # "-symbool en druk op ' Enter '. Type " Bootsect.exe /nt60 # , " vervanging van de USB-stick drive letter voor de " # "-symbool , en druk op " Enter " om uw USB -stick bootable te maken .

Copy 8 van de inhoud van de Windows DVD naar de USB-stick . Gebruik de Windows -schijf verkenner om de inhoud van de dvd slepen en neerzetten aan de stok .
9

Pak de inhoud van het BIOS-bestand gedownload van het moederbord plaats om de boot van uw USB- stick. De inhoud moet een uitvoerbaar programma , alsook de specifieke BIOS-bestand . Noteer de naam van beide programma's voor later gebruik .
10

Herstart de computer in en druk tijdens het opstarten systeem de toets " DEL " te voeren in uw systeem-BIOS .
11 < p > Laad de standaard BIOS-instellingen . Zoek de drive opstartvolgorde sectie in je BIOS en stel de USB-stick als de eerste opstartschijf voor uw systeem .
12

Sla de BIOS en vervolgopleiding opstarten vanaf de USB-stick . Druk op de Function8 toets om uw boot keuze te selecteren en te kiezen om op te starten naar de opdrachtprompt .

Typ 13 in de naam van de Bios flash applicatie , druk op de spatiebalk en typ vervolgens de naam van het moederbord Bios dat je knippert aan het systeem , gevolgd door op " Enter ". Wacht tot het programma om de installatie te voltooien .
14

Herstart het systeem en druk op " DEL " om het systeem-BIOS in te voeren . Controleer de systeeminformatie gebied om ervoor te zorgen het BIOS versienummer is gelijk aan uw nieuwe BIOS- versienummer . Ga naar de volgorde sectie boot en zet het terug naar normale boot sequence . Opslaan en sluiten van het BIOS en start uw systeem normaal om de nieuw bijgewerkte BIOS gebruikt .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe te K9A Reset BIOS 
·Hoe de DD Commando om BIOS upd…
·Hoe kan ik een Dell 8400 BIOS …
·Hoe de BIOS resetten op een Fu…
·Hoe je Flash het BIOS 
·Hoe een BIOS met behulp van ee…
·Hoe je BIOS wijzigen in een So…
·Hoe te updaten en back-up BIOS…
·Hoe de BIOS -instellingen voor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met de temperatuur op een Acer…
·Instructies voor een Microsoft Bluetooth…
·Hoe maak je een Western Digital HDD Reco…
·Hoe kan ik BIOS in een Acer Aspire 3680 …
·Proliant Ml - 270 G3 Specificaties 
·Mobile Intel 965 Specs 
·Hoe maak je een SD-geheugenkaart op een …
·HP Printer Model C4250 printcartridges h…
·Hoe een HP OfficeJet 4255 printer gebrui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com