Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een HP OfficeJet 4255 printer gebruiken
tegenstelling tot de meeste HP-printers , de OfficeJet 4255 over een faxfunctie beschikt , waarvan de meeste printerfabrikanten langzaam uitfaseren . HP printers zijn zeer eenvoudig te gebruiken en je moet geen probleem vinden inkt voor hen hebben . Ze hebben zelfs cartridges verkopen in supermarkten . De 4255 is een geweldig instapmodel voor iedereen die niet een high - volume printer hoeft . En hoewel de prijs is vrij laag , de kwaliteit is nog steeds net zo goed als duurdere modellen , dus laat het prijskaartje gek houden . Instructies
1

Stel uw printer in . Nadat je hem uit de doos , bevestig het bovenste gedeelte en zorg ervoor dat je de tape van alle gebieden van de printer te verwijderen . Stop het in uw overspanningsbeveiliging of de muur . Kopen van 2

Installeer de cartridges . Een volledige set cartridges moet komen met deze printer , die de 56 zwarte inktcartridge , 28 of 57 kleuren cartridge en de 58 fotocartridge neemt . Open de deur aan de rechterzijde van de printer , naast de sleuf waar het papier komt . De wagen moet dan naar de open ruimte ; langzaam pop de cartridges in totdat je ze hoort klikken . Zodra u de inkt installeert , moet u een test vel uitvoeren om ervoor te zorgen dat het werkt OK , dus plaats een blanco stuk papier . De printer wordt automatisch uitlijnen en reinigen cartridges , met behulp van de blanco stuk papier op de proef sheet te creëren . Kijk het over en zorg ervoor dat alles in orde is voordat u verder gaat . De foto- cartridge vervangt de kleur een , zodat u niet hoeft te installeren , tenzij je afdrukken van foto's .
3

Sluit de printer aan op uw computer met een USB -printer kabel (die wordt niet meegeleverd bij de printer ) . Plaats de software in uw cd-station en volg alle instructies om de printer te installeren . Als u de fax wilt gebruiken , zorg ervoor dat je de printer aangesloten op uw telefoonlijn ook. Uw machine is nu klaar voor gebruik .
4

Hit de knop "Afdrukken" uit welke toepassing die u gebruikt en kies de HP 4255 uit de lijst de printer op uw computer . Dit is hoe u afdrukt vanaf uw pc naar de machine . U kunt opties voor het document in de documentinvoer gezicht veranderen om de gewenste resultaten te krijgen .

Place 5 naar beneden te kopiëren . Zorg ervoor dat u de opties te wijzigen voor de helderheid en het aantal exemplaren indien nodig . U kunt in zwart-wit of kleur kopiëren . De AOD werkt op dezelfde manier voor de fax . U kunt ook gebruik maken van de meegeleverde software van uw computer , maar deze optie kan iets langer duren en betekent dat je de computer hebt ingeschakeld.

Plaats 6 uw document zijde naar beneden in de automatische documentinvoer . Raakte de scan -knop ( zwart-wit of kleur ) , of scan van uw favoriete computerprogramma met behulp van de functie in-of scan . Als u de scan knop drukt , zal de printer u welk programma vragen om het scannen op . U kunt deze optie ook instellen om uw favoriete programma. Uw foto wordt gemaakt op de computer , waar u kunt opslaan of wijzigingen aanbrengen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je printkoppen op een…
·Hoe kan ik afdrukken Foto's op…
·Hoe een printer te krijgen om …
·Hoe kan ik mijn MFC - 8660 Pre…
·Lexmark 935 Printerkopfouten 
·Hoe de HP LaserJet verbinding …
·Wat Nummer Inkt in Zwart of Kl…
·Hoe u uw printer instellen voo…
·Hoe je Canon PIXMA MP560 print…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Overclock een laptop Processor 
·Hoe schoon Gedroogde Inktpatronen 
·Hoe kan ik zien hoeveel RAM Mijn videoka…
·Hoe kan ik een HP 9700 Restore Met een f…
·Hoe Hook Up My Dell Laptop op een ViewSo…
·Over Mac Mini Memory 
·Printers die afdrukken CD's & DVD's 
·Het beeld blijft niet op wanneer mijn la…
·Canon Pro9000 Printer Color Calibration …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com