Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Intel 3.2 GHz processor Specs
De Core i5 - 650 is een 3.2 GHz processor gefabriceerd door Intel . Het is een onderdeel van de desktop i5 - 6xx serie gelanceerd tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas . Deze processor gelanceerd in het eerste kwartaal van 2010 . Vanaf mei 2011 is nog steeds beschikbaar voor aankoop via retailers . Deze processor komt op een Aanbevolen Channel prijs van $ 176. Snelheid

De Intel Core i5 - 650 processor
is een dual - core processor . Het volgt de LGA 1156 moederbord socket formaat . Deze processor maakt gebruik van de ' Nehalem ', ook wel bekend als de ' Westmere , " type kern . Het wordt geproduceerd op 0,032 micron fabricageproces . De processor Level 1 cache bevat 2x32 KB instructie caches en 2x32 KB data caches . Het Level 2 cache is 2x256 KB groot . Zijn Level 3 cache bestaat uit een 4 MB gedeelde cache.
Geheugen en Graphics

De 3,2 -GHz Intel Core i5 - 650 biedt gebruikers de mogelijkheid van het gebruik tot 16 GB geheugen , afhankelijk van het type geheugen . Het ondersteunt DDR3 1066 en DDR3- 1333 geheugenmodules . De processor maakt gebruik van 36 - bits fysieke adres extensies . Het heeft twee geheugenkanalen en een maximale geheugenbandbreedte van 21 GB per seconde . De processor heeft een geïntegreerde grafische processor werkend op 733 MHz . Deze geïntegreerde processor werkt vanuit een aparte dobbelsteen vervaardigd op 0.045 productieproces .
Macht

Intels
3,2 GHz Core i5 - 650 processor werkt op een reeks 0.65 volt tot 1,4 volt . Het heeft een Thermal Design specificatie Vermogen van 73 watt . Zijn maximale vermogen dissipatie is 6 watt wanneer zijn TDP is in de C6 staat , 170,83 Watt bij maximale dissipatie en 128,71 Watts van aanhoudende dissipatie . De processor werkt op een minimale temperatuur van 5 graden Celsius en het is geschikt om te werken bij een maximale temperatuur van 72,6 graden Celsius .
Eigenschappen

De 3,2 -GHz Intel Core i5 - 650 biedt een aantal mogelijkheden voor de gebruikers , met inbegrip van de MMX -instructieset , Streaming SIMD Extensions , en SSE2 , SSE3 , aanvullende SSE3 , SSE4.1 en SSE4.2 . Het biedt ook de Advanced Encryption Standard instructieset en Extended Memory 64 -technologie . De processor beschikt ook Virtualization Technology - X en - D en de bit beveiligingsfunctie Execute Disable . Het biedt ook gebruikers met Intel's Turbo Boost -technologie , Hyper - Threading technologie en Trusted Execution Technology . De chip beschikt ook over Intel's C1 , C3 en C6- low power state -technologieën in overleg met zijn Enhanced Speedstep Technology .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een Microprocessor…
·Hoe maak je een Asus P5Q Probl…
·Radeon HD 3470 Specs 
·Hoe te verwijderen Totally Cor…
·Hoe naar Mount een PC Board 
·De voordelen van een multicore…
·Hoe je RAM vervangen in een De…
·Wat is een stuurprogramma buff…
·Wat zijn de verschillende soor…
  Related Articles
Hoe de iPad Revert Van 3.2.2 naar 3.2 
Hoe te IPAs installeren op een iPad 3.2 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Intel GM45 Graphics Card Type 
Hoe kan ik video -instellingen aanpassen…
Geïntegreerde Intel Media Accelerator 9…
Hoe maak je een Intel -chipset videokaar…
Hoe identificeren Intel grafische kaart 
Hoe maak je een Intel Graphics Media Acc…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB Composite Device Dri…
·Het automatisch laden van de functietoet…
·Hoe kan ik zien hoeveel geheugen mijn co…
·Hoe maak je een Track Delete Van een CD …
·Specs op de HP ZE4900 Notebook 
·USB-poorten worden niet herkend en My Fl…
·Hoe scan 's voor het internet 
·Lexar Jump Drive Specificaties 
·Hoe om tv te kijken op een PC of Laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com