Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Vergelijking van GeForce 8800 GTS ET en 8800M GTS
NVIDIA's GeForce lijn van videokaarten zijn populair gaming accessoires al sinds halverwege de jaren 1990 , met periodieke verfrist van de lijn toenemende verwerkingssnelheid , het aantal toegewijde verwerkingseenheden , genaamd " unified shaders , "en andere prestatieverbeteringen . De GeForce 8800 -serie grafische kaarten werden vrijgegeven vanaf medio 2007 tot eind 2008 , en de huidige normen op de datum van publicatie , zijn bruikbaar , maar verouderd . Twee representatieve steekproeven zijn de 8800 GTS en de 8800M GTS . Design and Manufacturing

NVIDIA
verkoopt verwijzing ontwerpt, produceert de componenten en verkoopt ze aan OEM- wederverkopers , die de ontwerpen aan te passen voor de consument . De relatie is vergelijkbaar met degene die Intel en AMD hebben met het moederbord fabrikanten . NVIDIA biedt een referentiekaart en verkoopt onderdelen aan producenten , die maken gepersonaliseerde configuraties . De originele NVIDIA 8800 GTS werd gemaakt op een 90 - nanometer productieproces ; latere versies met hetzelfde modelnummer werden gemaakt op het 65 -nanometer proces , en de 8800M was een 65 -nanometer proces deel
< br . > Specificaties Ontwerp

de 8800 serie videokaarten waren de eerste videokaarten uitgebracht met ingebouwde ondersteuning voor Direct3D 10.0 videoacceleratie specificatie van Microsoft , samen met volledige ondersteuning voor de DirectX 10.0 shader model . Ze kunnen omgaan met 128 textures per shader pas over een afbeelding en had verschillende incrementele verbeteringen aan de prestaties , waardoor ze als de top - end videokaarten voor hun tijdperk .
Modelvergelijking < br >

de 8800 GTS ET was de eerste desktop -model van de 8800 -serie grafische kaart met ingang van eind 2007 , met een aantal fabrikanten direct-to -consumer creëren varianten met meer RAM of hoger kloksnelheden . De 8800M GTS was een laptop model , verkocht aan fabrikanten van originele apparatuur , en werd gemaakt van meer betrouwbare componenten die lagere temperaturen en verbruikt minder stroom liep . De verschuiving naar 65 - nanometer productieproces in 2008 maakte dit mogelijk .
Performancevergelijking

In vergelijking met de 8800 GTS ET desktop videokaart , de 8800M had 64 unit shaders , in plaats van 96 -eenheid shaders in de standaard configuratie , maar liep iets sneller , waardoor er klaar voor . Het liep op aanzienlijk minder stroom , maar was iets duurder . Zeer weinig laptops kwam met 8800M grafische kaarten ingebouwd , en de meeste eindgebruikers kon men niet installeren zonder schending van de garantie van de laptop . Bij wijze van vergelijking , zou de desktop -kaarten worden uitgebreid of vervangen door nieuwere modellen zonder dat u een nieuwe computer te kopen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·RAM Kenmerken 
·Soorten Memory Modules Bruikba…
·Hoe te Geluidskaarten identifi…
·Voordelen van AMD Sempron Vs .…
·Gateway Laptop piept wanneer B…
·Hoe je RAM toe aan een ASUS P4…
·Definieer DDR2 SDRAM 
·PC geheugen DDR2 Vs . DDR3 
·Aanbevolen Multi - Monitor Gra…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·DRAM SSD Vs . Flash SSD 
·Hoe naar Bent Cardbus Pins Fix 
·Asus P5K SE P35 Temperatuur Problemen 
·Hoe te formatteren van een Windows 98 Ha…
·Hoe maak je afdrukken op een CD & DVD 
·Mini SD -instructies 
·Hoe vindt u de Chipset nummer op een moe…
·Wat is een Asus Eee Reader 
·Hoe om te gaan op het internet op een la…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com