Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Gateway Laptop piept wanneer Booten
Als uw Gateway laptop is piepen , het is niet per definitie een slechte zaak ; elke BIOS is gebouwd met een reeks pieptonen het helpen om problemen op te sporen met uw computer als de power- on zelftest ( POST ) die automatisch draait op start - up mislukt . Omdat beep codes zijn niet gestandaardiseerd , om te bepalen of de pieptoon die je hoort is een normale pieptoon of is indicatief voor een probleem dat u nodig hebt om uw Gateway laptop serienummer mee , dit is het tien cijferig nummer dat waarschijnlijk ligt aan het onderzijde van de computer . Het identificeren van uw moederbord

Voer uw serienummer op de Gateway support pagina voor een overzicht van de onderdelen in uw computer , inclusief het moederbord te krijgen . U kunt ook gebruik maken van het nut Gateway " Mijn huidige System Info " om de componenten in uw computer te controleren . Zie bronnen voor links naar deze internetpagina's . Zodra u weet dat uw moederbord model , gaat u naar de fabrikant website om hun specifieke reeks piep codes vinden . Zie bronnen voor een lijst met piep codes op basis van moederbord fabrikant .
Opties Reparatie

Er zijn twee dingen die je kunt doen met een piep code , als je eenmaal hebt bepaald dat het dezelfde pieptoon elke keer als je opstart : u kunt ofwel het oplossen van het probleem zelf , of u kunt contact opnemen met Gateway Ondersteuning gewapend met de informatie te achterhalen van het probleem helpen
Potential . hardware problemen

Common hardware
dat resulteert in piepcode fouten zijn problemen met je CPU oververhitting of niet te initialiseren , dit kan betekenen dat je nodig hebt om de fans te vervangen in uw computer , of vervang de processor . U kan nodig zijn om opnieuw te vervoeren uw RAM-geheugen , als het RAM-geheugen is los het zal niet meer kan opstarten veroorzaken . Als je een toetsenbord of muis aangesloten op uw laptop , kunnen er problemen met de aansluitingen . De pieptoon code zal u vertellen welke specifieke fout computerprobleem .
Potential Software Issues

Het grootste software probleem dat u waarschijnlijk tegenkomt is een storing in uw BIOS , of slechte sectoren van uw harde schijf veroorzaken van een storing op te starten . U kunt uw BIOS updaten door een proces genaamd knipperende je BIOS , die vereist dat u een kopie van de meest recente firmware voor moederbord van uw laptop . Dit wordt echter niet aanbevolen, tenzij u zeker weet dat het BIOS is het probleem waardoor de piep codes .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Structuur van het geheugen Com…
·Hoe Memory op een Inspiron 600…
·Lijst van Gigabyte Moederborde…
·DDR5 Vs . DDR3 RAM 
·Hoe om audio op een computer V…
·Verschil tussen AMD Athlon & A…
·Hoe maak je een grafische vers…
·Hoe je het geheugen voor een C…
·Hoe de firmware veranderen op …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
Is de iPad sneller dan een laptop? 
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn iP…
  Hardware Articles
·Hoe installeer ik een Dell Keyboard ? 
·Socket 939 Vs . Socket 775 
·Mijn Dell D810 batterij wordt niet herke…
·Hoe maak je een USB-schijf formatteren 
·Hoe je naar systeem-BIOS in een Thinkpad…
·Hoe maak je een Canon IP 6000 printer re…
·Hoe om gegevens te herstellen van een be…
·Ik kan niet mappen op mijn MacBook Toega…
·Hoe het opzetten van twee beeldschermen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com