Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe naar Bent Cardbus Pins Fix
De cardbus pinnen zijn de pinnen in het interieur van een PCMCIA -of pc-kaartsleuf op sommige laptops . De sleuf heeft 68 pennen , die passen in een PC of PCMCIA kaart gaatjes , waardoor de kaart kan communiceren met het moederbord en processor. Echter, de pennen in de gleuf wanneer de kaart is aangesloten soms buigen , waardoor het onmogelijk is de kaart in de sleuf . Dwingen de kaart te plaatsen zal het probleem alleen maar erger maken en kunnen andere pinnen buigen . De oplossing is om de laptop uit elkaar te halen tot je de PC card slot montage kan zien en buig de pennen terug op zijn plaats . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Set van platte schroevendraaiers
Toon Meer Aanwijzingen
1

Haal de stekker uit de laptop . Verwijder de batterij door het schuiven van de batterij - beveiliging schakelaar over en het trekken van de batterij omhoog en uit de computer . Kopen van 2

Verwijder alle schroeven van de onderkant van de laptop .
Goedkope 3

Draai de laptop over , opent u het scherm en zoek de schakelaar plaat boven het toetsenbord . Steek een platte schroevendraaier in de hoek van de plaat en voorzichtig wrikken omhoog .

Draai 4 en til de bovenste randen van het toetsenbord totdat je erachter kunt komen om de data kabel los te koppelen . Verhogen het tabblad beveiliging van de data kabel connector iets naar het slot op de kabel los . Vermijd trekken de kabel los zonder eerst unsecuring het tabblad vergrendeling , of je zal de kabel breken. Trek de kabel van de connector , en zet het opzij .
5

Zet de computer met de achterplaat naar u , en verwijder alle bevestigingsschroeven . Draai de computer weer om zodat de voorkant naar u toe , en opent het scherm zo ver terug als het zal gaan .
6

Steek een platte schroevendraaier in de naad tussen de bovenste en onderste plastic behuizing dekt , en voorzichtig wrikken de kunststoffen uit elkaar . Verwacht lichte weerstand als de tabs pop uit elkaar , maar voorkomen dwingt de kunststoffen uit elkaar als ze breken gemakkelijk . Stel de bovenste kunststof deksel opzij .
7

Zoek de pc-kaartsleuf naar de voorkant van de laptop moederbord montage. Beweeg de gebogen pinnen terug op zijn plaats , met behulp van de kleinste van de platte schroevendraaiers . Neem de tijd herpositionering van de pinnen , zoals elke kracht kan ervoor zorgen dat ze breken. Een gebroken pen zal een PC card slot vervangen moeten worden .
8

Zet de computer onderdelen . Plaats de PC-kaart , en zet de computer aan . Wacht op de kaart om automatisch door de computer worden gedetecteerd .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe u een USB-poort 1.0 op een…
·Hoe om tv opnemen op een lapto…
·Hoe te Interne microfoons uits…
·Waarom is een geheugenkaart Sc…
·Hoe de toetsenbordindeling in …
·Hoe maak je een TransFlash geh…
·Hoe maak je een toetsenbord 
·How Do I 
·Kan ik Hook Up Composite Video…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een IMG -bestand naar een Fla…
·Hoe je BIOS Update over Eee PC 
·Hoe de Graphics op een eMachines 1831-18…
·Hoe je e - Books Gebruik op de iPad 
·Hoe te Hybrid Crossfire inschakelen in h…
·Wat is het voordeel van clusteren meerde…
·Hoe je opgeslagen gegevens op E - Reader…
·Hoe je een netbook Reset 
·Hoe maak je een Mac Notebook 's webcam 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com