Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Wat doet een Tablet PC doen?
Tablet- pc's kan doen wat een desktop of laptop computer kan en meer doen . Hoewel de eerste tablet-pc werd geconceptualiseerd in de jaren 1960 , Apple jump-start de tablet-pc rage met de release van de iPad in 2010 . Simpel gezegd , tablet-pc's combineren verschillende elektronica -eenheden , zoals een computer , camera en handheld gaming -apparaat , in een handig pakket . Grootte

Tablet PC's
zijn uitgerust met beeldschermen die maatregel tussen 7,5 en 10,1 inch , diagonaal . Kleiner en compacter dan desktop -en laptop -computers , tablet-pc's condenseren de uiterlijke kenmerken van een desktop en laptop , zoals een toetsenbord , naar binnen , waardoor het hele apparaat kleiner . Bijvoorbeeld , de iPad 2 maatregelen 9,5 cm hoog , 7,3 cm breed en 0,34 cm diep en weegt 1,33 £ . Denk maar aan een jumbo sized iPhone , en je zult de kern van hoe groot een tablet-pc is te krijgen .
Camera

meeste tablet-pc's
een kenmerk van een paar ingebouwde digitale camera . Bijvoorbeeld , de Samsung Galaxy Tab tablet-pc heeft een naar achteren gerichte 3 megapixel camera en een 2 MP front-facing camera , zodat het apparaat op te treden als zowel een traditionele digitale camera en een webcam . De Galaxy Tab neemt high - definition fotografie aan 1080 horizontale lijnen in verticale resolutie en is in staat om high - definition video schieten . Tablet-pc's combineert het gemak van een digitale camera met de draagbaarheid van een laptop computer .
Toepassingen

Net als smartphones en andere draagbare elektronische apparaten , tablet-pc's zijn kunnen draaien applicaties die speciaal zijn ontworpen voor mobiele apparaten . Algemeen bekend als " apps ", deze programma's komen uit een breed scala van categorieën , waaronder games , productiviteit , zaken , sport en weer . Tablet PC fabrikanten maken deze apps beschikbaar voor aankoop en downloaden van een online winkel rechtstreeks op een tablet-pc , desktop of laptop computer . Als gedownload op een laptop of desktop , de applicaties moeten worden gesynchroniseerd met de tablet .
E - book reader

Elektronische boek lezen
is een van de mogelijkheden van de tablet-pc 's . Apple 's iPad , bijvoorbeeld , beschikt over een e - book lezen applicatie die een ingebouwd woordenboek heeft , en stelt gebruikers in staat om de tekstgrootte en het lettertype van de meeste e - boeken gekocht bij de Apple iBookstore veranderen . Stem van de iPad 's Over toepassing compatibel is met de e - book reader en kan de inhoud scannen en lees het hardop . Met ingang van maart 2011 , de iBookstore biedt meer dan 200.000 e - books , waaronder selecties uit " The New York Times " best - seller list . Bediening van de e - book reader op een iPad is als het lezen van een boek in het echte leven , net flip de pagina met een borstel van uw vingertop .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Kan ik Steek mijn externe schi…
·Hoe maak je een Touch Screen i…
·Hoe kan ik video Overdracht op…
·Belang van de Touch in Bibliot…
·7 MID Tablet Password Reset in…
·Lenovo Tablet Pros & Cons 
·Welke iPad Tekstbericht Progra…
·Mijn Dell Tablet bevroor 
·Hoe te Glossy Touchscreen Inst…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe Meerdere schermen verbinding naar Ma…
·Hoe de Power Manager resetten op een Pow…
·Hoe maak je een HP Mini Restore 
·Geschiedenis van Cursor en videoaansluit…
·Hoe maak je verbinding een iPod harde sc…
·Hoe te lezen DVD-schijven 
·Toshiba F /S Specs 
·Hoe je de harde schijf vervangen op een …
·Hoe een interne computer harde schijf in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com